Naționalism fără frontiere. Soros – atacat violent în Ungaria. România acum 26 de ani

Naționalism fără frontiere. Soros – atacat violent în Ungaria. România acum 26 de ani

În România e făcut agent maghiar, în Ungaria – evreu internaționalist.

Românii au aflat din Evenimentul Zilei că Zaksek Gyula, parlamentar maghiar, membru al Frontului Democrat Maghiar, a publicat la începutul lunii septembrie (1992 n.r.), un articol-pamflet cu titlul „Termitele rod naţiunea sau gînduri despre linia Soros şi imperiul Soros“. Printre altele, în pamflet se spune: „Mijloacele de comunicare trebuie date pe mâna maghiarilor şi trebuie smulse din mîinile cosmopoliţilor, căci, în caz contrar, starea actuală s-ar perpetua şi s-ar îngreuna, punerea pe picioare a naţiunii, eliminarea educării, în spiritul internaţionalismului proletar, redobândirea conştiinţei naţionale sănătoase... Trebuie observat caracterul cosmopolit-liberal-comunist al atacului îndreptat împotriva naţiunii. ”

Replica a venit prompt: sub forma unei scrisori adresate pre mierului ungar de atunci, Jozsef Antall. Spicuim pasajele semnificative din susnumita scrisoare:

Dragă domnule prim-ministru, în ultimele luni, o serie de articole publicate în mai multe ziare maghiare, ne-au atacat atât pe mine cât şi fundaţia pe care am înfiinţat-o în Ungaria[…] Dacă aceste atacuri ar fi fost limitate la insulte personale şi calomnii, nu m-aş fi fi simţit constrîns să apelez la dumneavoastră.[…]

Ne puteți urmări și pe Google News

Membri importanţi din partidul dumneavoastră m-au acuzat, nici mai mult nici mai puţin, de participare la un complot internaţional antimaghiar ale cărui origini pot fi găsite în Israel”

 

Atac la baionetă

Mai nou, George Soros, miliardarul globalist de origine maghiară, îl atacă pe președintele SUA Donald Trump, acuzându-l de distrugerea planurilor sale pentru lumea pe care a creat-o şi îl face narcisist.

Cotidianul britanic Daily Mail scrie: „Cu cât este mai mare pericolul, cu atât mai mare este amenințarea, cu atât mai mult mă motivează să o înfrunt”, a declarat Soros zilele trecute într-un interviu. „Deci, în acest sens, da, îmi întăresc eforturile”, a adăugat el.

Soros a contribuit financiar masiv la campania lui Hillary Clinton. Mai mult, miliardarul a făcut lobby pentru obţinerea de donații importante către diferite campanii din întreaga lume care promovează globalismul.

 

Budapesta adoptă pachetul legislativ „Stop-Soros”

În zilele noastre, în data de 20 iunie 2018, Ungaria a adoptat pachetul legislativ „StopSoros” şi a modificat Constituţia pentru a stăvili influxul de imigranţi ilegali.

Parlamentul a adoptat cu o majoritate zdrobitoare - de 160 de voturi la 18 - un ansamblu de legi cunoscut sub numele de „Stop-Soros”, în pofida rezervelor unor organizaţii de apărarea drepturilor omului. Noua legislaţie instituie o pedeapsă de până la un an de închisoare în cazul oricărei persoane care ajută o persoană intrată ilegal în Ungaria - dintr-o ţară care nu face parte din spaţiul Schengen -, dacă viaţa celui vizat nu este într-un pericol imediat.

Numele pachetului legislativ se referă la miliardarul american George Soros, oaia neagră a lui Orban, care îl acuză de orchestrarea prin intermdiul unor ONG-uri pe care acesta le finanţează a unei „imigraţii în masă” către UE, ceea ce Soros a dezminţit.

 

Susţinerea migranţilor este definită, acum, drept act de natură penală în Ungaria

Liderul ungar, care se prezintă drept vârful de lance al apărării ”Occidentului”, a ridicat în 2015 o barieră împotriva imigranţilor, de câteva sute de kilometri, la frontiera cu Serbia şi Croaţia. Constituţia ungară face deacum din „apărarea culturii creştine” o obligaţie a tuturor instituţiilor statului. Pachetul legislativ interzice, de asemenea, persoanelor fără adăpost să petreacă noaptea în spaţii publice. Marţi, la adoptarea unei legi a finanţelor, Parlamentul a adoptat deja o nouă taxă de 25% ce va fi impusă ONG-urilor suspectate că ajută migranţi.

 

ONG-urile protestează

Mai multe organizaţii nonguvernamentale (ONG) au denunţat miercuri un nou „atac” asupra libertăţilor publice în Ungaria. „Faptul de a incrimina penal o muncă esenţială şi legitimă de apărare a drepturilor omului constituie un atac sfruntat la adresa unor oameni care caută să se pună la adăpost de persecuţii”, a subliniat Amnesty international (AI).