TURNEUL DE LA DUBAI: Sorana Cîrstea, învinsă categoric de Wozniacki!

TURNEUL DE LA DUBAI: Sorana Cîrstea, învinsă categoric de Wozniacki!

Jucătoarea româncă de tenis a ratat accederea în „careul de ași” al turneului Premier de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii în valoare totală de două milioane de dolari.

UPDATE: Drumul Soranei Cîrstea (locul 27 de WTA) la turneul de tenis de la Dubai (Emiratele Arabe Unite) s-a oprit în sferturile de finală. Românca a fost învinsă în această fază a întrecerii de daneza Caroline Wozniacki (locul 11 WTA și a 8-a favorită a întrecerii). Wozniacki a învins-o pe Sorana fără drept de apel, scor 6-1, 6-2, la capătul unui joc în care nu i-a dat nicio șansă româncei. Pentru prezența în sferturile de finală ale turneului de la Dubai, Sorana Cîrstea va primi 35.000 de dolari și 100 de puncte WTA. /// În sferturi, Sorana Cîrstea o întâlnește în „sferturi” pe daneza Caroline Wozniacki, cap de serie numărul 8 şi locul 11 WTA, care a învins-o pe Annika Beck, jucătoare venită din calificări şi locul 50 WTA, cu scorul de 6-4, 6-4. Cîrstea a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-4, 6-3, după o oră şi şase minute, pe Roberta Vinci (Italia), poziţia 14 în ierarhia mondială.

În turul doi, Sorana Cîrstea a învins-o aseară, cu scorul de 6-2, 5-7, 6-1, pe italianca Sara Errani, cap de serie numărul 4 şi poziţia a 10-a WTA.

Ne puteți urmări și pe Google News