Editura Evenimentul si Capital

SOLIDARITATE pentru victimele exploziei din club Colectiv: Consiliere psihologică, asistenţă, ajutor medical şi medicamente GRATUITE. Suport integral al costurile biletelor de avion pentru rudele de gradul I si II ale celor decedaţi. Cum puteţi beneficia

Ajutor pentru victimele incendiului de la clubul Colectiv
Autor: | | 1 Comentarii | 1818 Vizualizari

Mai multe instituţii de stat şi particulare vin în ajutorul victimelor incendiului de la clubul Colectiv. De la medicamente şi ajutor medical, până la consiliere psihologică gratuită. Află cum poţi să primeşti ajutor. De asemenea, Primăria Capitalei anunta că asigură locurile de veci şi cheltuielile de înmormântare pentru cele 27 de persoane care şi-au pierdut viaţa în urma tragediei.

MedLife vine in sprijinul eforturilor depuse de spitalele de urgenta pentru ajutorarea victimelor incendiului de la clubul Colectiv din Bucuresti si pune la dispozitie serviciul de chirurgie plastica din camera de garda a spitalului Life Memorial Hospital, pentru tratamente in regim de ambulatoriu. Victimele care au nevoie de astfel de tratamente se pot prezenta incepand de astazi la camera de garda a Spitalului Life Memorial Hospital de pe Calea Grivitei nr. 365 sau telefona la numarul de call center 021/9646.

Solidari cu victimele incendiului devastator din Club Colectiv, Colegiul Psihologilor din România va sprijini autoritatile române pentru acordarea asistentei psihologice gratuite post-trauma pentru victimele incendiului si pentru rudele apropiate acestora.Membrii echipelor de psihologi vor colabora cu specialistii din sistemul public de sanatate si din Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta. Mai multe informatii puteti obtine la Numarul de telefon: 0733.07.34.54 - Colegiul Psihologilor din România.

In aceste momente dificile, echipa de psihologi a Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este alaturi de toti cei implicati in evenimentul tragic de vineri seara, precum si de familiile lor. Programul de 6 sedinte de asistare psihologica de criza este oferit gratuit de ISTT. Pentru a beneficia de acest program, cei interesati trebuie sune la numarul de telefon 0730 285 582 (psiholog Rodica Dimulescu) sau sa trimita un e-mail la asistare@psihotrauma.ro

Farmacia Materna incearca să venina in sprijinul victimelor de la clubul Colectiv: "putem dona o mare cantitate de Veloderm si Graftygen, substitut al epidermei, respectiv membrana colagen 100%, ambele produse de top in vindecarea extrem de buna a plagilor arse, grave si foarte grave. In cazul in care rudele victimelor sau medici din blocul operator sunt interesati, sunati la 0721270590 sau mail la bogdan@farmaciamaterna.ro.

Aplicaţia UBER anuntă transport gratuit pentru cei care PLEACĂ de la Centrul de Transfuzii, pentru a-i ajuta să ajungă acasă în siguranță. Introduceți codul HELPCOLECTIV în aplicație, luați un Uber către Centrul de Transfuzii de pe Strada C. Caracaș 2 și cursa este gratuită, astăzi și mâine în intervalul 12:00-17:00*.

Vola.ro este alaturi de familiile victimelor incendiului din clubul Colectiv. Vola.ro va suporta integral costurile biletelor de avion pentru rudele de gradul I si II ale celor decedati, daca acestea se afla acum in afara tarii si doresc sa ajunga in Romania. Contact non stop la +40214075300 sau rezervare@vola.ro

SKAL International Romania este alaturi de familiile indurerate si ofera cazare gratuita celor din provincie in cadrul ibis Bucuresti Gara de Nord, Hotel Novotel, Hotel Ramada Parc, Hotel Cismigiu si Le Boutique Hotel Moxa - Bucharest. Telefon 0744.336.464 sau 0740.260.627.

Primăria Capitalei anunta că asigură locurile de veci şi cheltuielile de înmormântare pentru cele 27 de persoane care şi-au pierdut viaţa în urma incendiului din Clubul Colectiv. Familiile victimelor pot face solicitare, gratuit, la numărul de telefon 0800.800.868.

Informaţii despre cum puteţi beneficia de ajutoare, găsiţi şi aici: andreeavasile.ro.

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Fapt divers

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate