Editura Evenimentul si Capital

SFÂŞIETOR. Colegii de la Divertis au dezvăluit care era CEA MAI MARE DORINŢĂ a lui Ioan Gyuri Pascu. Surpriza pe care o PREGĂTEA pentru fani

Gyuri Pascu
Autor: | | 1 Comentarii | 5375 Vizualizari

Alături de vechii săi parteneri, artistul pregătea o revenire a trupei și un turneu prin țară. Proiectul său de suflet trebuia să debuteze săptămâna aceasta

De câte ori mi-am făcut planuri, nu mi-au ieșit”, mărturisea Ioan Gyuri Pascu într-unul din ultimele sale interviuri. Așa s-a întâmplat și cu proiectul său de suflet, un turneu prin țară cu „Distractis”, plănuit alături de Silviu Petcu și prietenii săi din trupa umoristică. Artiștii urmau să se întâlnească săptămâna aceasta și să înceapă repetițile. Spectacolul urma să aibă scheciuri umoristice, ca „în vermurile bune ale Divertisului”.Ieri, moartea fulgerătoare a artistului Ioan Gyuri Pascu a pus capăt revenirii trupei „Distractis”. La numai 55 de ani, inima artistului a refuzat să mai bată. „Turneul acesta nu se va mai întâmpla. Nu vor mai fi spectacole”, spune, cu greu, prietenul și colegul său, Silviu Petcu (foto mic). Este dârmat. „Nu merit eu să vorbesc despre Gyuri. Suntem prea mici pentru tatelntul uriaș pe care-l avea. Poate lumea nu știe asta, dar era un mare artist. Punea suflet în tot ceea ce făcea”, adaugă el.

„Acum, nu mai are rost să vorbim. Gyuri era un om extraordinar, un suflet mare care s-a implicat până în ultima clipă”, adaugă el. Actor, cântăreț și scriitor, Ioan Gyuri Pascu a fost foarte iubit de colegi. Și-a dorit mult să ajungă actor și chiar și-a încercat norocul la Facultatea de Teatru și Film din Târgu Mureș. Nu a reușit și a urmat Filologia, la Cluj. „Iubitul meu prieten nu pot să-ți spun cât de tare mai îndurerat când am citit acum că ai plecat dintre noi. Sunt la Agnița, unde ne-am născut amândoi și au crescut împreună cu speranțe și vise mărețe de a reuși, într-o zi, în muzică și pe scenă”, spunea Elena Cârstea Muttart.

Fiica de nota 10, mândria artistului

Talentul artistic al tatălui l-a moștenit Iarina, fiica în vârstă de 19 ani. Tânăra cântă extraordinar la pian și, în urmă cu câțiva ani, a participat la „Românii au talent” alături de c o l e g i i săi din Romanian Gospel Singers. La pregătirea lor a pus umărul și Ioan Gyuri Pascu.

Iarina și-a făcut tatăl mândru: a participat la numeroase concursuri nationale și internaționale de pian, iar în 2015 a obținut la Bacalaureat media 9,53.

Astăzi, de la ora 14.00, Ioan Gyuri Pascu va fi depus la Capela Cimitirului Bellu. Miercuri, la ora 12.00 va avea loc o slujbă religioasă.

Toni Grecu: „Simt o uriașă tristețe”

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: EVZ Special

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate