Editura Evenimentul si Capital

Gabriel Oprea poate fi URMĂRIT PENAL: senatorii au aprobat solicitarea DNA. UPDATE: ARESTAREA senatoarei Doina Tudor a fost aprobată la LIMITĂ. Un singur VOT a făcut diferenţa: 61 "PENTRU", 57 "ÎMPOTRIVĂ"

Gabriel Oprea
Autor: | | 11 Comentarii | 1453 Vizualizari

Senatul a aprobat cererea DNA privind începerea urmăririi penale în cazul lui Gabriel Oprea. Tot astăzi, senatorii au votat cererea privind încuviințarea reținerii și arestării senatoarei Doina Tudor. Comisia Juridică a Senatului a avizat pozitiv cererea de urmărire penală a lui Gabriel Oprea, respectiv cererea de reţinere şi arestare a Doinei Tudor. Corespondentul EVZ la Parlament a comunicat că s-a aprobat şi cererea de arestare pentru Doina Tudor, la un vot diferenţă faţă de numărul minim necesar>

12.50. Senatorii au votat reţinerea şi arestarea Doinei Tudor. 61 de senatori au votat "pentru" şi 57 au votat "împotrivă".

12.25: A început votul în cazul cererii de reţinere şi arestare senatoarei Doina Tudor.

12.20: Cristiana Anghel: Cei care vor vota pentru cer ca doamna Tudor să fie arestată" Ganditi-vă ca e vorba de suflete si de oameni. Oameni care nu au dat in cap.

12.18 Florentina Jipa a luat cuvântul și a spus că ea va vota împotriva cererii.

12.05. Senatoarea Doina Tudor:

 • Acuzele sunt nefondate şi neprobate
 • Nu mi-am dorit să prezint în public aspecte din viaţa personală. Sunt acuzată că am fost complice la luare de mită alături de fostul meu soţ. Coincide cu despărţirea de soţul meu.
 • Am aflat de relaţia extraconjugală a lui. Prietenii au aflat de la mine despre suferinţa mea. Restul lumii a aflat aceste amănunte.
 • Viaţa mea, oricum distrusă, este expusă tuturor. Soţul meu a părăsit căminul conjugal. Au fost cei mai negri doi ani din viaţa mea. Acuzele la adresa mea şi a fostului meu soţ sunt complet nefondate.
 • Un bărbat îndrăgostit, plecat pe alt drum, va mai apela la serviciile celei de care se desparte? Eu nu aş fi fost niciodată persoana de încredere în aceste presupuse relaţii de mediere.
 • Cum poate cineva să acuze doi oameni doar pentru a-şi acoperi propriile şemecheri? Acuzaţiile sunt bazate pe denunţurile unei singure persoane. Nu există dovezi din care să rezulte implicarea mea
 • În data de 18 februarie, un domn procuror mă acuză că aş fi primit 3200.000 de euro. Resping în aceeaşi zi.
 • Eu nu vă spun cum să votaţi, dar sper că va fi calea corectă
 • Avem denunţul lui Ovidiu Marian, dovedit infractor prin declaraţia sa. Avem analiza unui judecător imparţial şi independent.

11.50. Senatorii au aprobat cu 71 de voturi pentru, 52 împotrivă și un vot anulat solicitarea DNA privind începerea urmăririi penale în cazul lui Gabriel Oprea.

11.25: A început votul în jurul cererii de urmărire penală a lui Gabriel Oprea.

11.15: Florentina Jipa(UNPR): "Timpul afectat pentru studierea dosarului a fost mai puţin de 10 ore, acest dosar are 4 volume, noi avem la dispoziţie doar 2 volume. Dacă noi nu suntem în cunoştinţă totală din cauză, cei din Comisia Juridică, dvs., colegii mei din sală, cum veţi vota? Vă rog să votaţi după conştiinţa dvs.."

11.05: Gabriel Oprea:

 • Vă spun că sunt nevinovat. În toată cariera mea de ministru şi parlamentar m-am bătut pentru depturile militarilor, a celor de la Interne. Nu s-a achiziţionat în mod ilegal o maşină.
 • În 2015 sunt documente. Toate instituţiile abilitate au identificat ameninţări la adresa fostei conduceri a Ministerului de Interne, incusiv a mea.
 • Au reînfiinţat o unitate pentru paza şi protecţia ministerului de Interne. Au achiziţionat şi o maşină. Nu am cerut eu acest luru. Nu am făcut decât să mă supun legii.
 • Întotdeauna în cariera mea mi-am făcut datoria şi am respectat legea şi vă rog să votaţi împotriva cererii

Senatorul Gabriel Oprea a susţinut că maşina cumpărată de DIPI în timpul mandatului său a fost achiziţionată legal, pentru că viaţa sa ar fi fost în pericol.

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Politica

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate