ŞEFUL STS CLUJ: "Am ştiut unde a căzut avionul aproape la ora 21.00"

ŞEFUL STS CLUJ: "Am ştiut unde a căzut avionul aproape la ora 21.00"

Şeful STS Cluj, Ioan Rus, a declarat, azi, că a ştiut locul unde s-a prăbuşit avionul în Munţii Apuseni "aproape exact la ora 21.00", în baza unor informaţii primite de la ROMATSA, scrie Mediafax.

Localizarea ar fi fost făcută "datorită unui avion care zbura de la Cluj spre Bucureşti şi care a trecut pe deasupra locului accidentului".

"Eu, personal, am ştiut aproape exact la cât a picat avionul la ora 21.00, pe baza unor informaţii primite de la ROMATSA, datorită unui avion care zbura de la Cluj spre Bucureşti deasupra locului incidentului", a explicat Rus.

Şeful STS a spus că din punctul de vedere al instituţiei pe care o conduce "într-un sistem de urgenţă nu se poate acţiona decât în baza unor proceduri foarte stricte", precizând că "procedurile au fost respectate de la A la Z, fără niciun fel de problemă".

Ne puteți urmări și pe Google News

Ioan Rus a adăugat că STS "nu localizează avioane, telefoane şi nici oameni", ci pune la dispoziţia celor care sunt implicaţi în rezolvarea situaţiilor de urgenţă "date despre localizarea apelului care sunt primite de la operatorii de telefonie mobilă".

"Doresc să transmit condoleanţe familiilor îndoliate şi însănătoşire grabnică celor care sunt în spital. Îmi doresc din suflet ca în acest caz să se desfăşoare o anchetă şi să se afle adevărul la ceea ce s-a întâmplat în seara tragicului eveniment. Eu nu am niciun fel de versiune. Îmi doresc din suflet, personal, să se spună adevărul fără nici un fel de problemă, adevărul, şi nu dezinformări, nu minciuni, simplul adevăr, să se facă anchete de către instituţiile care trebuie să facă", a completat acesta. În accidentul aviatic din Munţii Apuseni şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion.

În memoria ei, toți cei care vor să-i aducă un omagiu, se pot alătura comunității RESPECT Aura Ion.

CITIȚI ȘI:

  • RESPECT, AURA ION! Zeci de mii de români sunt FURIOŞI pe AUTORITĂŢI
  • Accidentul aviatic din Munții Apuseni. Aura Ion nu ar fi trebuit să facă parte din echipa medicală
  • Studenta care a murit în ACCIDENTUL aviatic din Apuseni era VOLUNTARĂ în cadrul programului de transplant
  • TRAGEDIA DIN APUSENI. GALERIA EROILOR care şi-au riscat viaţa PE GRATIS. Doctorul care era în CONCEDIU FĂRĂ PLATĂ în timpul misiunii
  • Primele rezultate ale autopsiei. Pilotul Adrian Iovan şi studenta de la Medicină au murit de FRIG
  • ACCIDENTUL AVIATIC din Apuseni. Tatăl studentei care a murit: "Sunt sfâşiat de durere"

CLICK AICI PENTRU POZE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI AVIATIC

În memoria ei, toți cei care vor să-i aducă un omagiu, se pot alătura comunității RESPECT Aura Ion.