Editura Evenimentul si Capital

Sedinţă CSAT pentru a discuta problemele din sănătate șe despre stadiul reactoarelor 3 și 4 de la Cernavodă

Şedinţă CSAT
Autor: | | 2 Comentarii | 365 Vizualizari

Evenimentul Zilei vă prezintă principalele evenimente de vineri, 27 mai.

CSAT se reunește vineri pentru a discuta, printre altele, situația din sistemul de sănătate. De asemenea, subiectele din CSAT vor viza strategia militară a României, programul privind transformarea, dezvoltarea şi înzestrarea Armatei României până în anul 2026 şi în perspectivă, stadiul îndeplinirii obiectivelor şi priorităţilor MApN, stabilite prin Directiva de planificare a apărării, în anul 2015, forţele armate ale ţării noastre care pot fi puse la dispoziţie pentru participarea la misiuni şi operaţii în afara teritoriului statului român, în anul 2017, mandatul României la Summitul NATO 2016 de la Varşovia și despre stadiul reactoarelor 3 şi 4 de la Cernavodă.

Ședință de guvern

Guvernul va organiza vineri obișnuita ședință săptămânală, întrucât premierul Cioloș a fost în vizită de lucru în SUA. pe ordinea de zi se află o ordonanță de urgență referitoare la procedurile de achiziționare a statuii Cumințenia Pământului.Informări de la MAE pentru cetăţenii români care călătoresc în Franţa

MAE român informează cetăţenii care călătoresc în Franța că, pe fondul noului proiect al Legii Muncii şi adoptării acesteia în procedură accelerată, principalul sindicat din Franța – CGT, a anunțat o vastă mișcare socială pe întreg teritoriul Franței, care va acoperi mai multe sectoare de activitate. Este afectată aprovizionarea cu combustibil, transporturile în comun (metrou, RER, tren) sunt perturbate, ca și zborurile aeriene. Pe site-ul rețelei naționale de căi ferate franceze – SNCF, a fost deja postată comunicarea că persoanele care au programate călătorii în această perioadă să-şi verifice orarul deplasărilor prin compania de transport (http://www.sncf.com/).

Conferinţa regională “Provocările de securitate din Balcani”
 
Conferinţa regională “Provocările de securitate din Balcani” se desfăşoară la Bucureşti în perioada 26-27 mai a.c., la iniţiativa New Strategy Center şi a Universității Bucureşti. Evenimentul reuneşte reprezentanţi ai mediului academic şi analitic din statele din Balcanii de Vest, România, Grecia, Bulgaria şi Turcia, precum şi oficiali români şi ai NATO.Secretarul de stat pentru analiză politică şi relaţia cu Parlamentul din MAE, Alexandru Victor Micula, a participat, astăzi, la confeirnță și a vorbit despre potenţialul regiunii, atât ca punte de legătură între vest şi est, cât şi între sud şi nord, din perspectiva rutelor energetice şi a celor comerciale. A reamintit procesele de aderare, respectiv de stabilizare şi asociere în desfăşurare pentru membrii regiunii, precum şi eforturile acestora de apropiere de Alianţa Nord-Atlantică.


Anunţ important de la Metrorex

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Agenda zilei

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

FACEBOOK

Articole salvate