Editura Evenimentul si Capital

Secretul numerelor din viața lui VLADIMIR VLADIMIROVICI PUTIN - CAMELEONUL cu faţă umană

VLADIMIR VLADIMIROVICI PUTIN, fost agent KGB, președintele Rusiei
Autor: | | 1 Comentarii | 2499 Vizualizari

Numerologul Milena Farcaș ne dezvăluie, în exclusivitate, secretul numerelor din viața lui VLADIMIR VLADIMIROVICI PUTIN. Președintele Rusiei este născut la 07 octombrie 1952 având cifra destinului 7 din 2 și 5. Este un excelent cunoscător al naturii umane, o enigmă pentru toți, Vladimir Vladimirovici Putin este cameleonul cu față umană.

Agent KGB până în 1991 când ar fi demisionat din serviciile de securitate ale statului, Vladimir Vladimirovici Putin și-a început cariera politică în 1990 când a fost numit consilier al primarului Sankt Petersburg-ului în domeniul afacerilor internaționale. În august 1999 Vladimir Putin a fost numit de către Boris Elțin în funcția de prim-ministru. După demisia lui Boris Elțin, din decembrie 1999 a ocupat funcția de Președinte interimar al Federației Ruse.  La alegerile prezidențiale anticipate din 26 martie 2000 a câștigat cu o majoritate de 52,50% din voturile exprimate. A fost reales în martie 2004 pentru ca din martie 2012  să fie din nou  președinte al Federației Ruse pentru un mandat de 6 ani. Vladimir Vladimirovici Putin a fost desemnat "Persoana Anului 2007" de către revista americană Time pentru că a adus stabilitate și a acordat un nou statut țării sale. Premiul a fost acordat pentru "pricepere extraordinară de lider, pentru preluarea unei țări care se afla în haos și căreia i-a adus stabilitate.

Nevoia de a manipula, mai puternică decât dorința de a face pace Excelent cunoscător al naturii umane, o enigmă pentru toți, Vladimir Vladimirovici Putin este cameleonul cu față umană. Își pregătește cu atenție mișcările studiind îndeaproape incidentele reușind să prevadă fiecare eveniment probabil și analizând fiecare posibilitate în parte. Pregătit oricând pentru orice situație are puterea de a își pune oricâte măști este necesar (cifra 5 din destin), neuitând niciodată cine este, ce urmărește și care este finalitatea planului său (cifra 7). Înverșunat și decis, excelent strateg și tenace, nimic nu-l va opri să-și ducă misia la îndeplinire. Care este misia sa cu greu vor putea unii a bănui. Nimeni nu va reuși să-l cunoască, nimeni nu va reuși să-l pătrundă. Este puternic fizic dar este îngrozitor de bine pregătit psihic. Priceput în a compune personaje descopunând atent evenimente, are tăria de a își mărturisi dorințele și spaimele, de a își tempera la nevoie propriile răzvrătiri (înfluența cifrelor 5 și 7 din destin). A trebuit și a reușit să se accepte pe sine, să facă pace cu propria persoană pentru a se putea întrupa în orice personaj e necesar. Este un singuratic printre cei mulți, reușind a se plimba printre ei, a-i ordona, a le ordona, a se impune cu încăpățânare. Are darul intuiției și excelente abilități analitice, planurile sale sunt eleborate în cea mai mare taină (cifra 7).

Fire răzbunătoare mai ales dacă este atacat

Trăiește la intensitate maximă fiecare moment al vieții sale. Nevoia sa citiți mai departe AICI

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Divertisment

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate