Editura Evenimentul si Capital

SECRETUL lui Mircea Cărtărescu! Numerologii explică cum a reușit un scriitor „fără noroc” să devină primul în generația sa

Autor: | | 0 Comentarii | 447 Vizualizari

„Cărtărescu este atent la detalii, este atent cu banii, îi vrea, știe să-i facă”, se spune în analiză.

Numerologul Milena Farcas a stabilit, prin metodele sale specifice, elemente noi despre MIRCEA CĂRTĂRESCU. Ea a analizat atât data nașterii scriitorului, cât și numele său. raducu_Milena_Farcas_02

„01 iunie 1956-cifra destinului 1 din 2 și 8, cifra zilei de naștere 1, cifra personalității 6, cifra numelui complet 5, cifra vocalelor 7, cifra consoanelor 7. Am întocmit un profil numerologic rapid și mi-a plăcut ce am aflat. Nu voi insista asupra calităților sale de profesor și nici asupra intransigenței sale, nu voi alege să vă dezvălui că poate deveni primul, liderul, că poate avea grade pe umeri sau că i s-ar fi potrivit o carieră militară, ci altceva. Iată ce îmi place mie la el, după ce am calculat despre el, iată ce îl transformă pe Cărtărescu în autorul de succes, în opinia mea, bazată pe calcule numerologice: Cărtărescu are o anumită rigoare, o anumită ordine, o hotărâre în a se lupta, în a termina, a duce până la capăt - cifra 8 care se regăsește în cifra destinului său. Cărtărescu este în conflict cu singurătatea (lipsește cifra 7 din numerograma zilei sale de naștere), și-o impune deși nu-i place. Cărtărescu se luptă cu el și cu toți ceilalți, o luptă diferită. Cărtărescu vrea pace și război deopotrivă, el se înfruntă pe el pentru a dobândi acea pace interioară, acel echilibru care-l ajută să-și ordoneze ideile, să le alinieze, să răspundă comenzilor sale. De aici această zbatere și ca atare acest rezultat. Cărtărescu nu ește ușor de mulțumit. Cărtărescu nu are noroc- cifra 3 nu se regăsește deloc în profilul său numerologic. El insistă, se încăpățânează, se ambiționează, își alege un țel și îl urmează- cifra destinului 1 din 2 și 8 și linia hotărârii 159 prezentă în numerograma zilei sale de naștere.

Cărtărescu este atent la detalii, este atent cu banii, îi vrea, știe să-i facă. Lui Cărtărescu nu-i place singurătatea (cifra 7 lipsește din numerograma zilei sale de naștere), și-o dorește. Se teme de ea dar îl atrage. Este ca o aventură pentru el. descoperă noi senzații, noi sentimente. Din această spaimă, din acest amestec, din adrenalina rezultată din neliniștea afundării în singurătate se naște și SOLENOID. Și cine poate jura că el stă singur? El recunoaște chiar că uneori se plictisește stând în casă. Singurătatea nu este o stare de fapt, este un sentiment. Este un gol sufletesc, este absența ta din tine, este conștientizarea absenței tale, neputința de a intra în legătură cu tine, teama de a te descoperi, de a te apela, de a te deranja.

Cărtărescu vrea să înțeleagă, să distingă, să descopere (cifra vocalelor 7) iar asta se poate petrece doar în absența fizică a celorlalți, depănând amintiri, disecând evenimente, gesturi, aprofundând detalii, afundându-se în ele. Căci mintea face cu greu diferența dintre ficțiune și realitate. Pe cale de consecință Mircea Cărtărescu nu este niciodată singur, ci alături de personajele sale. Mircea Cărtărescu își învinge temerile dând realității forme noi. Cărtărescu nu vrea singurătatea pentru a se regăsi ci pentru a-i găsi pe ceilalți. El vrea povestea, ideea. Singurătatea este prețul. Nu există un preț al singurătății lui Mircea Cărtărescu ci un rezultat al ei: scriitorul de succes MIRCEA CĂRTĂRESCU”.
Alte articole din categoria: Divertisment

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro
Tema zilei
10:13 Cristina Tarcea, șefa ICCJ despre becul schimbat la SIPA: „O fi fost un bec cu putere mare de iluminare” 07:25 Raportul privind arhiva SIPA pe înţelesul tuturor. O parte din arhiva SIPA a rămas la Ministerul Justiţiei 07:05 Ultimul șef al SIPA: „Raportul Comisiei mi se pare unul superficial” 00:00 O nouă diversiune de tip securistic marca Tudorel Toader: Falsificarea Listei SIPA | ROMÂNIA LUI CRISTOIU 00:00 Marius Oprea: Monica Macovei a primit un CD pe care se afla opisul dosarelor din arhiva SIPA 21:32 Dragnea a RĂBUFNIT după raportul publicat de EVZ. "DESECRETIZARE! E important ceea ce e în arhivele SIPA" 18:23 DEZVĂLUIRI BOMBĂ! Fostul șef al SIPA, desemnat șef la SIE 13:45 REACȚIA lui Grindeanu despre desecretizarea arhivei SIPA: „S-a făcut un pas important” 13:44 PRIMA REACȚIE a lui Toader după desecretizarea arhivei SIPA. Ce spune despre Laura Codruța Kovesi 13:17 Predoiu, despre raportul SIPA: „L-am trimis la CSAT şi l-am clasificat; Nu cunoşteam conţinutul arhivei” 12:39 Scântei: „Unele dosare SIPA au fost XEROXATE. Îi cer ministrului Toader să explice cum documente CLASIFICATE au ajuns în presă” 11:48 Preşedintele UNJR: „Ce a căutat un cadru SRI în arhiva SIPA în 2013?” 10:14 REACȚIA lui Băsescu cu privire la arhiva SIPA: Oricât încearcă „băieţii veseli” să arunce responsabilitatea la CSAT, nu merge 10:08 Dan Andronic, despre judecătorul Cristi Danileț: „Nu cred că le-a copiat el...esta MÂNA unui PROFESIONIST” 09:16 Cine A INTRAT în Arhiva SIPA. Ministerul Justiției a publicat lista 07:35 Au apărut primele pagini din RAPORTUL SECRET al ARHIVEI SIPA - FOTO 07:04 ACUM puteți citi DOCUMENTUL INTEGRAL! Am pus mâna pe RAPORTUL SECRET cu privire la Arhiva SIPA! 00:00 “Ați vrut dovezi, na Dovezi!" Jurnalistul Dan Andronic ARUNCĂ SISTEMUL ÎN AER 00:00 Ancheta DIICOT privind arhiva SIPA este în „stadiu incipient”

Articole salvate