SECRETUL ei. Cum a „ajutat-o” Facebook pe această femeie să ajungă MILIARDARĂ peste noapte / VIDEO

SECRETUL ei. Cum a „ajutat-o” Facebook pe această femeie să ajungă  MILIARDARĂ peste noapte / VIDEO

Facebook produce miliardari pe bandă rulantă. Şi este şi cazul directorului operaţional Sheryl Sandberg.

Averea acesteia a depăşit un miliard de dolari, după ce acţiunile reţelei de socializare au închis şedinţa de tranzacţionare pe bursa din SUA la un nou nivel record, potrivit Bloomberg.

La nivel global

Sandberg, 44 de ani, este printre cele mai tinere femei din lume cu avere de peste un miliard de dolari. Ea deţine aproximativ 12,3 milioane de acţiuni Facebook, cu o valoare de aproximativ 750 de milioane de dolari, calculată la preţul de 58,51 dolari pentru un titlu valabil la închiderea şedinţei de marţi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Directorul operaţional al Facebook a strâns peste 300 de milioane de dolari din vânzarea unor pachete de acţiuni de la listarea companiei în 2012 şi are optiuni pentru achizitia a 4,7 milioane de titluri. Sandberg a lucrat pentru Google până în 2008, când a trecut la Facebook. Un purtător de cuvânt al Facebook a refuzat să comenteze. Pe de altă parte, directorul general al Facebook, Mark Zuckerberg, a vândut acţiuni de peste 2 miliarde de dolari în decembrie şi a donat 1 miliard de dolari unei fundaţii din Silicon Valley. Cu o avere de 26,3 miliarde de dolari, cofondatorul Facebook se situează pe locul 23 într-un top la nivel global.

<iframe src="//www.youtube.com/embed/oLTfuWR2up8" width="620" frameborder="0" height="418"></iframe>