Editura Evenimentul si Capital

Secretele redobândirii puterii personale, cheia către o viaţă împlinită şi controlul minţii

Andrea Filip
Autor: | | 1 Comentarii | 1171 Vizualizari

Andrea Filip, instructor internaţional avansat de ThetaHealing certificat de prestigiosul institut American THInK, trainer de dezvoltare personală şi autor al cărţii de succes “Regăseşte-ţi strălucirea”, va susţine cursul “Fundamentele ThetaHealing” adresat “tuturor persoanelor interesate să îşi redobândească puterea personală şi să înveţe să îşi controleze mintea”.

Evenimentul va avea loc între 20 şi 24 ianuarie la Bucureşti, 27 – 31 ianuarie la Constanţa şi 10 – 14 februarie, la Braşov. Cei care vor participa la cursurile de ThetaHealing vor descoperi o tehnică prin care pot deveni tot mai încrezători în ei înşişi şi astfel îşi vor asuma curajul de a face schimbări şi vor lua iniţiativa în privinţa domeniilor care nu îi mai satisfac.

“Tehnica ThetaHealing se învaţă în primul curs, numit de Baza, dar este mai utilă completarea informaţiilor cu cele din cursul Avansat pentru ca participanţii să se poată familiariza cu toate aplicaţiile posibile ale tehnicii. Toate aspectele vieţii sunt manifestarea a ceea ce gândim: Omul este ceea ce gândeşte. Problema apare acolo unde mintea este plină de frici, stres şi gânduri compulsive neproductive. Acestea duc la suferinţe emoţionale şi fizice, dar şi la performanţe financiare medii. Oamenii fericiţi, care gândesc pozitiv, sunt mult mai creativi şi împliniţi material. Pentru a obţine această stare, procesul este unul prin care trebuie să ajungem la rădăcina problemei şi anume mintea subconştientă. Aceasta înmagazinează toate cele bune şi cele rele din istoria devenirii noastre. Gândurile negative sunt întreţinute de emoţii negative iar ele trebuie eliminate pentru a fi fericiţi. Ceea ce ne conduce la concluzia că nu acumularea de mai mult, ci eliberarea, lăsarea în urmă a amprentelor mentale şi emoţionale negative este cheia către o viaţă împlinită”, spune Andrea Filip, conform unui comunicat de presă.

Descoperit în 1995 de Vianna Stibal în timpul propriului ei proces de vindecare fizică şi spirituală, ThetaHealing, o tehnică de meditaţie scurtă şi foarte eficientă, este practicat astăzi în lumea întreagă. Şi în România, peste 1.000 de persoane au învăţat deja cum să îşi schimbe mentalitatea şi raportarea la viaţă în cursurile de ThetaHealing cu Andrea Filip. Iar schimbarea modului în care gândesc le-a deschis acestora noi perspective, fapt care i-a ajutat să-şi îmbunătăţească relaţiile, situaţia financiară şi mai ales să ştie că au la dispoziţie un instrument util pentru orice schimbare pe care doresc să o facă pe viitor. Tot mai mulţi români au devenit conştienţi, prin participarea la cursurile Andreei Filip, că adevărata schimbare începe chiar cu ei şi că o viaţă împlinită în toate domeniile este la îndemână tuturor celor care caută răspunsurile în primul rând în interiorul lor şi nu în afară.

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Social

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate