Editura Evenimentul si Capital

SECRETE NEGRE din prima căsnicie a lui David Bowie: RELAŢII INTIME ÎN GRUP înaintea nunţii şi zile ÎNCĂRCATE CU DROGURI

David si fosta sotie Angie, in anul 1970
Autor: | | 0 Comentarii | 4096 Vizualizari

Prima soţie a lui David Bowie, Angie Bowie, a făcut mai multe dezvăluiri senzaţionale despre cel care a fost unul dintre artiştii de top ai lumii şi care a murit recent.

Cei doi s-au întâlnit la The Roundhouse, Londra, în 1968. Doi ani mai târziu se căsătoreau, iar din relaţia lor avea să se nască un băieţel, Zowie, în prezent Duncan.

Mariajul nu a durat decât 10 ani, iar Angie a eplicat motivele care au dus la această ruptură, conform dailymail.co.uk. Fosta doamnă Bowie a povestit cum sexul, drogurile şi faima le-au distrus căsnicia.

Într-o zi David a sunat-o panicat şi a rugat-o să vină la el în Los Angeles. Angie a luat avionul imediat de la New York şi s-a dus să-l viziteze. Ajunsă la hotelul luxos din Beverly Hills Hotel, femeia a rămas marcată de ceea ce a văzut în camera lui.

David întreţinea relaţii intime cu artista soul Claudia Lennear. A spus că îi pare rău. Femeia îşi amintea cum înaintea de a se căsători, viitorul star îi spusese că nu o iubeşte, dar ea fusese de acord cu o relaţie deschisă. Atât de deschisă încât au făcut sex în grup chiar în noaptea dinaintea nunţii.

Angie ceruse demnitate şi respect şi în hotel şi-a dat seama că le pierduse pe amândouă. “David a avut mereu permisiunea mea să facă sex cu persoanele din preajma mea, dar nu şi în faţa mea”, a rememorat femeia.

Divorţul a venit în 1980 şi între cei doi s-a lăsat liniştea. Niciodată, artistul nu i-a mai arătat vreo dovadă de afecţiune şi concedia orice om care pomenea de Angie. “Fotografiile cu noi doi au fost distruse. Nu a vrut să se ştie ceea ce făcusem pentru el. Mi s-a dat un sărut de rămas bun. Vitriolul era extraordinary”, a spus Angie.

Nu este singura amintire tristă legată de finalul poveştii lor. “Odată, când aveam o discuţie cu reprezentanta sa Corinne Schwab, a traversat camera, mi-a băgat mâinile în gât şi a început să strângă. Era drogat. A fost îngrozitor. Corinne l-a luat de pe mine. Când am divorţat am droit doar două lucruri: o relaţie cu fiul nostru şi suficienţi bani pentru a trăi până îmi construiam o carieră. Nu m-am ales cu niciunul”, a completat fosta soţie a lui David Bowie.

Loading...
Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Divertisment

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate