Se hrăneşte cu el în fiecare zi: De ce soarbe SÂNGE verde Andreea Marin

Se hrăneşte cu el în fiecare zi: De ce soarbe SÂNGE verde Andreea Marin

A mărturisit că îl „foloseşte” de câteva luni şi că e un „preparat” senzaţional.

Care nu numai că îi curăţă organismul de toxine, dar ţine şi bolile la distanţă. Este vorba despre sucul de iarbă de grâu, iar beneficiile sale sunt cunoscute de mii de ani. Recent a fost „adus” în atenţia opiniei publice de către Andreea Marin.

7 porţii

"Zâna" a mărturisit pe Facebook cât de bine se simte după ce urmează o dietă în care include "sângele verde", aşa cum i se mai spune sucului de iarba de grâu. Ea chiar le-a explicat fanilor şi cum îl prepară chiar ea, în propria casă: "Seminţele le sădesc singură, acasă, în pământ organic, după o săptămâna tai iarba şi o împart în 7 porţii păstrate apoi la congelator. Consum zilnic câte una. În paralel, am grijă să crească iarba de grâu din a doua tava, pentru a-mi completa rezerva", a explicat vedeta pe reţeaua de socializare, potrivit ele.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Beneficiile antiseptice ale clorofilei erau lăudate şi recunoscute încă din 1940. Într-un articol publicat în revista "American Journal of Surgery", doctorul Benjamin Gruskin recomanda clorofila pentru îndepărtarea mirosurilor neplacute, vindecarea rănilor, grăbirea vindecarii grefelor de piele, vindecarea infecţiilor urechii, tratarea inflamaţiilor colului uterin sau reducerea febrei tifoide.

După cum notează obiectiv.info, iarba de grâu are o istorie de peste 5.000 de ani, fiind folosită de vechii egipteni care au descoperit că îi menţine sănătoşi şi le oferă vitalitate. În lumea civilizată, consumul grâului tânăr a început mult mai târziu, în jurul anilor 1930, în urma rezultatelor obţinute în cadrul unor experimente pentru a populariza planta.