Editura Evenimentul si Capital

HRISTOS A ÎNVIAT! Vezi ce MESAJE, în română, engleză, italiană, spaniolă sau germană, poți trimite celor dragi

Încă de copil ai început să iubeşti această sărbătoare! Vine Paştele!
Autor: | | 4 Comentarii | 6655 Vizualizari

Sărbătorile pascale sau Învierea Domnului Iisus este un prilej pentru apropiere și pentru a petrecere câteva momente de linişte şi bucurie alături de cei dragi. Este perioada în care fiecare dintre noi ne reamintim de speranţă, iubire şi bunătate. Şi pentru că această perioadă de sărbătoare se petrece cel mai bine într-o atmosferă cu gânduri frumoase, o parte din acestea le putem transmite şi celorlalţi.

Vine o zi când păşeşti cu smerenie pragul casei, când găseşti sursa de bucurie în sufletele oamenilor! Când se-mparte lumină pentru fiecare: sărac şi bogat! Încă de copil ai început să iubeşti această sărbătoare! Vine Paştele! În prima zi de Paşte, românii, la fel ca şi ceilalţi ortodocşi din lume, trimit un gând bun prietenilor, rudelor, colegilor şi cunoscuţilor, prin intermediul unui SMS. Iată mai jos ce mesaje de Paşte poţi trimite, astfel încât să fie originale, amuzante şi inspirate şi să conţină mai mult decât tradiţionalul „Hristos a înviat!”

CITEȘTE ȘI: Cum se spune „PAŞTE FERICIT" în alte limbi și ce mesaje le poți trimite prietenilor din străinătate  

MESAJE RELIGIOASE Sfânta Sărbătoare de Paşte este un moment în care dragostea, pacea şi seninătatea se unesc în numele Domnului. Hristos a Înviat! Învierea Domnului să fie un moment de pace şi iertare pentru toţi

Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet Liniște și Pace și Fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a Înviat!

Fie ca Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumina, iubire, speranţa. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări! Hristos a Înviat!

E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit… Hristos a Înviat!

De Paşti te vindeci de invidie, de ură, de orgoliu şi devii mai bun, mai înţelegător. Hristos a Înviat!

Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire! Hristos a Înviat!

Paştele rămâne cea mai importantă sărbătoare creştină, cea mai vastă atât în semnificaţii cât şi în obiceiuri. Trăieşte de Paşti, prin rugăciune, o adevărată sărbătoare. Hristos a Înviat!

A sosit clipa mult aşteptată a liniştii, împăcării, bucuriei şi binecuvântării sufletului. Să lăsăm o clipă totul şi să mulţumim Domnului pentru tot ce ne-a dăruit! Hristos a Înviat!

A venit timpul ca speranţa, credinţa şi iubirea să învie în sufletele noastre, aduse de Cel care este Calea, Adevărul şi Viaţa! Hristos a înviat!

Râu de lumină curge din biserici/ Clopote vechi întregul cer răzbat/ Cu lumânări aprinse de la clerici/ Creştinii spun „Hristos a Înviat!”

Găseşte calea spre dăruire, iertare, înţelegere… Caută să fii mai bun, să fii aproape cu sufletul de cei care-ţi sunt şi prieteni, şi duşmani.

Iisus a  fost un crin printre spini, iar tu prin dragostea Lui ai devenit un crin printre crini. Hristos a Înviat!

Pagina 1 din 2


Tag-uri:

Alte articole din categoria: Fapt divers

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate