Scrisoare deschisă: ”Este momentul să răsplătiți așteptările românilor” I UPDATE

Societatea Timișoara și Academia de Advocacy i-au reamintit public, miercuri, un președintelui țării, care este rolul său.

UPDATE. Societatea Timişoara cere actualei clase politice şi Preşedintelui României Klaus Johannis responsabilitate maximă în formarea noului guvern. ”Cerem public respectarea Proclamaţiei de la Timişoara din 1990, în special a punctului 8. De asemenea, socotim că este necesară respectarea referendumului pentru Parlament unicameral cu 300 de parlamentari. La acestea adăugăm blocarea numirii în funcţii publice a traseiştilor politici. Se impune, totodată, asumarea votului electronic pentru românii de pretutindeni. Cerem respectarea sloganului demonstraţiei din 3 noiembrie ”Corupţia ucide” şi, în consecinţă, oprirea accesului la funcţiile publice a oricăror demnitari cercetaţi penal”, transmite Consiliul de conducere al Societății Timișoara.

”Pentru asta v-am ales Presedinte, Dle Klaus Johannis !!!
"Iesiti din casa, dacă văpasă", acesta a fost manifestul societății civile de ieri de pe străzile capitalei și a cinci orașe mari din țară. Și, ne pasa! Am dovedit încă o dată că nu ne lăsăm călcați în picioare! Vă amintiți solidaritatea de care am dat dovadă la alegerile din 2014? Am dovedit și atunci că ne pasa. Acum, domnule Președinte, este momentul să rasplătiți așteptările românilor care au produs miracolul alegerii Dvs. Ieri, românii v-au pus în mână "puterea" de a schimba scena politică româneasca! Așteptările românilor astăzi sunt enorme și toți ochii sunt ațintiți către cel în care au crezut în 2014. Vă rugăm nu ne dezamăgiți” – acesta este mesajul transmis de Florian Mihalcea, președintele Societății Timișoara și Radu Nicosevici, președintele Academiei de Advocacy.

Pagina 1 din 1

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Fapt divers

Alte articole din categorie