EVZ 25 ani

SCRISOARE DESCHISĂ dură la adresa lui Sebastian Ghiță. Deputatul acuzat de revoluționari

Revoluționarii îl atacă pe deputatul Sebastian Ghiță. Membrii Lojei de Onoare a Revoluționarilor din Decembrie 1989 au transmis, sâmbătă, o scrisoare deschisă adresată deputatului, în care îl acuză de neobrăzare pentru acuzațiile lansate la adresa fostului președinte Ion Iliescu.

”Noi, revoluționarii, cei care prin jertfă de sânge am aprins flacăra revoltei în Decembrie 1989, am declanșat lupta împotriva comunismului și dictaturii, cu surprindere și indignare am privit declarațiile și acuzele incalificabile, total nefondate, pe care le-ați adus la adresa domnului Președinte Ion ILIESCU – liderul recunoscut și de necontestat al Revoluției Române din Decembrie 1989. Ne simțim jigniți și înjosiți acum, în anul 25 al Revoluției, tocmai de către unul dintre recunoscuții și dovediții profitori, beneficiar al profundelor schimbări ce au adus libertatea și demnitatea pe pământul României, cocoțat pe listele partidului pe care azi îl reneagă. Pentru noi, revoluționarii, este cu atât mai surprinzătoare această atitudine, afișată de unul dintre cei care până astăzi a făcut parte din singurul partid – PSD,  ce a acordat respectul cuvenit înfăptuitorilor Revoluției Române. Este meritul acestui partid, al Președintelui său fondator, de a fi înscriși  la loc de cinste în însăși statutul formațiunii politice, revoluționarii și problematica lor, creând o structură în cadrul partidului și o lege prin care sunt acordate respectul și recunoștința față de eroii Revoluției Române din Decembrie 1989. Declarațiile Dvs., venite acum când ne pregătim să aniversăm 25 ani de la Victoria Revoluției Române din Decembrie 1989, nu vă fac cinste și nu vă onorează, aducând o nemeritată pată asupra celor care au înlăturat, chiar cu prețul vieții, comunismul din România”, se arată în textul scrisori deschise. Documentul este demnat de președntele LORD, Vasile Covaci.

Alte articole din categoria: Politica

evz.ro
infoactual.ro

evz.ro