Schumacher, într-o înregistrare de arhivă: "Nimeni nu vrea să moară într-o maşină de curse" | VIDEO

Schumacher, într-o înregistrare de arhivă: "Nimeni nu vrea să moară într-o maşină de curse" | VIDEO

Filmul "One - Leben am Limit", a cărui temă este pericolul conducerii unui bolid de Formula 1, îndeosebi în anii 1970-1980, va fi lansat în 28 martie.

Într-un trailer difuzat de producători apare şi Michael Schumacher vorbind despre moarte, scrie sudinfo.be, citat de Agerpres.

La sfârşitul trailerului, în care se succed imagini de arhivă şi interviuri realizate în prezent, apare în faţa camerei Michael Schumacher, care spune: "Nimeni nu vrea să moară într-o maşină de curse". Legenda F1 a suferit un grav accident în timp ce schia în staţiunea Meribel din Alpii Francezi, în umă cu două luni. Medicii de la spitalul din Grenoble se luptă pentru viata sa. <object width="620" height="349"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/5DuLfpqoqFQ?hl=ro_RO&amp;version=3"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/5DuLfpqoqFQ?hl=ro_RO&amp;version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="620" height="349" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Ne puteți urmări și pe Google News