SCANDAL la RADIO. Ovidiu Miculescu, preşedintele SRR, acuzat de abuzuri şi corupţie

SCANDAL la RADIO. Ovidiu Miculescu, preşedintele SRR, acuzat de abuzuri şi corupţie

Managerul Studioul teritorial Radio Timișoara, Mihai Anghel, a trimis o petiţie către Comisiile de Cultura din Camera Deputatilor si Senat, dar si către premierul Dacian Ciolos si presedintele Klaus Iohannis în care vorbeşte despre mai multe ilegalităţi

Radioul Public sta pe un butoi cu pulbere. Astăzi, Comisiile de Cultura din Camera Deputatilor si Senat, dar si premierul Dacian Ciolos si presedintele Klaus Iohannis, au primit o sesizare din partea managerului Studioul teritorial Radio Timișoara, Mihai Anghel, in care sunt semnalate o multe abuzuri si ilegalitati comise de catre conducerea Radioului Public şi în special de către Ovidiu Miculescu, Președinte Director General al Societății Române de Radiodifuziune.

În petiţie se vorbeşte atât despre faptul ca Ovidiu Miculescu a "cumpărat liderii de sindicat din Societatea Română de Radiodifuziune prin măriri nejustificate de salarii", ct şi despre desfacerea contractelor de munca ale unor salariaţi incomozi. Mai mult, Mihai Anghel aminteşte despre faptul că mai multi angajaţi concediati abuziv au fost reîncadraţi prin decizia instanței, iar Societatea Română de Radiodifuziune a plătit pentru mai bine de un an de zile de servicii neprestate.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Subsemnatul ANGHEL MIHAI, angajat al Societății Române de Radiodifuziune în funcția de manager la Studioul teritorial Radio Timișoara, formulez

PETIȚIE Având drept obiect faptele domnului Ovidiu Miculescu, comise în calitatea sa de Președinte Director General al Societății Române de Radiodifuziune: 1. Domnul Ovidiu Miculescu a cumpărat liderii de sindicat din Societatea Română de Radiodifuziune prin măriri nejustificate de salarii, pentru a obține deciziile pe care le dorea. A fost prezent la o întrunire sindicală unde a obținut debarcarea domnului Adrian Moise, un lider incomod, din fruntea federației sindicatelor din Societatea Română de Radiodifuziune. A semnat CIM-uri la fața locului, oferind beneficii salariale celor care au luat această decizie. Pentru a-și acoperi fapta a solicitat, prin directoarea de cabinet Eliza Covaliu, note de fundamentare antedatate. Am redactat și transmis această notă de fundamentare la 9 luni după data înscrisă în act. Pentru un alt lider, din sindicatul favorit de această dată, a solicitat o notă de fundamentare pentru mărirea salariului, pe care am redactat-o și am transmis-o, deși acest lider are una dintre cele mai mici contribuții în activitatea redacțională, dacă nu cea mai mică. Cum mărirea propusă de mine nu i s-a părut suficientă, a plusat cu 400 de lei, ajungându-se în situația absurdă ca omul cu cel mai mic aport în cadrul redacției să aibă cel mai mare salariu. Și acest CIM a intrat în vigoare înainte de a fi semnat. Dețin toate aceste documente și le pot prezenta organelor de anchetă", se arată în petiţia depusă de managerul Studioului teritorial Radio Timișoara.