SCANDAL LA ELYSEE. Prima Doamnă a Franței a spart, la nervi, obiecte de 3 milioane de euro

SCANDAL LA ELYSEE. Prima Doamnă a Franței a spart, la nervi, obiecte de 3 milioane de euro

Valerie Trierweiler și Francois Hollande s-au certat urât de tot, după ce a apărut în presă dezvăluirea legată de aventura președintelui cu actrița Julie Gayet (41 de ani). Presa franceză, citată de The Mirror, scrie că Valerie a spart, la nervi, vaze și alte obiecte prețioase din biroul de la Palatul Elysse, în valoare de 3 milioane de euro.

Jurnaliștii au scris că Prima Doamnă a văzut roșu în fața ochilor când a aflat despre infidelitatea partenerului său de viață, care ar fi durat de doi ani de zile. Valerie a spart, din gelozie, diverse obiecte din biroul lui Hollande. În ciuda celor întâmplate, Valerie Trierweiler (48 de ani) a ținut să precizeze că ea este încă Prima Doamnă a Franței. Printre obiectele distruse s-ar fi aflat o vază de porțelan de Sevres, din timpul regelui Louis al XVI-lea.

Aceeași revistă tabloidă Closer din Franța, care a publicat dezvăluirile și fotografiile cu Hollande și Gayet, a scris acum despre „scandalul din spatele ușilor închise, care a costat statul francez 3 milioane de euro”. Detaliile legate de dezastrul provocat de femeia geloasă au fost dezvăluite de surse din interiorul Palatului, care nu o au la inimă pe Prima Doamnă, unul dintre aceștia spunând că „ea întotdeauna a pus mai presus de toate propriile emoții”.

Un purtător de cuvânt al Mobilierului Național, biroul responsabil de mobila prezidențială  din Palatul Elysee, a negat zvonurile. În prezent, Trierweiler locuiește la o reședință prezidențiale luxoasă din Versailles, „ La Lanterne”, la periferia Parisului. Ea a petrecut opt zile la spital, după ce a suferit de stres emoțional puternic în urma scandalului amoros.

Ne puteți urmări și pe Google News

De asemenea, s-a mai spus că Valerie Trierweiler va călători la Washington, luna viitoare, ca Primă Doamnă a Franței, în ciuda faptului că unii consilieri ai președintelui insistă ca acesta să rămână un „șef de stat burlac”, pentru a evita alte probleme.ioase din camerele Palatului Elysse, în valoare de 3 milioane de euro. Unul dintre consilieri ar fi spus:„Dacă trebuie să existe o despărțire, aceasta sî= se facă neapărat cu demnitate și eleganță în ceea ce o privește pe Valerie Trierweiler. Și mai ales, Julie Gayet nu trebuie să se mute imediat la Palatul Elysee”. Sâmbătă, preşedintele francez Francois Hollande a anunţat separarea de partenera sa, Valerie Trierweiler, la două săptămâni după scandalul mediatic. Precizând că vorbeşte în nume personal şi nu în calitate de şef al statului, fiind vorba despre „viaţa sa privată”, Francois Hollande a declarat: „Eu ştiu că am pus punct vieţii mele comune cu Valerie Trierweiler”.