Editura Evenimentul si Capital

Scandal amoros la Teatrul Naţional, cu un ACTOR CELEBRU: „A ÎNŞELAT-O PE MAMA cât a putut. ACTRIŢELE, pentru un rol, MAI FĂCEAU şi alte CHESTII”

Scandal amoros la Teatrul National, cu un actor celebru
Autor: | | 3 Comentarii | 3858 Vizualizari

Scandal amoros la Teatrul Naţional, cu un actor celebru.

Maria Doina Caragiu, singura fiică a actorului Toma Caragiu, decedat la cutremurul din 1977, a dezvăluit că tatăl ei nu a fost chiar unul dintre cele mai bune exemple de fidelitate. Conform Wowbiz, Toma Caragiu devenise un crai al vremurilor sale.

"Părinții mei erau despărțiți de când aveam trei ani. Ne vedeam de două-trei ori pe an, dar nu mai mult. Era foarte ocupat. El ca tată a fost tată până pe la 4 ani, apoi a fost pensie alimentară și, de câteva ori pe an, vizite, ori eu, ori el. Dar nu a fost așa cum e un tătic. În momentul în care părinții sunt despărțiți, relațiile nu mai sunt ca într-o familie. Am stat la internat din clasa I până într-a V-a. A fost o mare durere pentru mine să n-am părinții aproape. Vedeam copiii că sunt cu mămica, cu tăticul, numai eu singurică... Dar... geamurile de la internat dădeau în aceeași curte cu ferestrele cabinelor de la Teatrul Bulandra. Când îmi era dor de tata și voiam să-l văd, mă cățărăm pe gratii și mă uităm spre cabina lui!", a povestit fata actorului.

"Tata a fost întotdeauna un iubitor al sexului frumos, iar femeile alergau după el, mai ales după ce a devenit cunoscut. Și-atunci a înșelat-o pe mama cât a putut. Or, mama n-a putut suporta decât vreo 12 ani, s-a îmbolnăvit de nervi, nu mai putea să doarmă și a divorțat de el. Tata s-a recăsătorit cu Elena Bichman, după două săptămâni. A primit ce a meritat, căci noua soție i-a făcut ce-i făcuse și el mamei. Ca să vedeți cum era... Au fost la o petrecere, stăteau la masă: aici mama, aici el, alături o altă femeie. Îi spunea mamei "Bebe, te iubesc!", apoi se întorcea la femeia de lângă el și îi dădea întâlnire ăleia. Cum să reziști cu așa un om? La teatru, toate actrițele îi ieșeau din cabină râzându-i în față mamei. El era director la un moment dat, ", a mai declarat fiica actorului Toma Caragiu.

Biografia lui Toma Caragiu

S-a născut la 21 august 1925 într-o familie de aromâni (Nico Caragiu şi Atena Papastere Caragiu) originară din satul grecesc Aetomilitsa, provincia Konitsa, prefectura Ioannina, regiunea Epir.

Familia Caragiu se stabileşte la Ploieşti, pe str. Rudului 144. Toma este elev în clasa a opta la Liceul „Sfinţii Petru şi Pavel” din Ploieşti. Actorul va declara mai târziu:[3]

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Divertisment

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate