Editura Evenimentul si Capital

Salarii de peste 2.000 de euro pentru români în Germania

15-02/31-465x390
Autor: | | 0 Comentarii | 985 Vizualizari

În rețeua Eures sunt disponibile 50 de posturi pentru românii calificați în domeniu hotelier-gastronomic. Posturile sunt sezoniere, iar salariile sunt decente.

În rețeua Eures sunt disponibile 50 de posturi pentru românii calificați în domeniu hotelier-gastronomic. Posturile sunt sezoniere, iar salariile sunt decente.

Potrivit Agenției Naționale de Ocupare se va organiza selecţie în luna octombrie, la Bucureşti, pentru ocuparea posturilor.  Angajarea se va face pe o perioadă de cel puţin 6 luni, începând tot din octombrie, cu posibilitate de prelungire a contractului de muncă pe durată nedeterminată.

Angajatori germani oferă joburi de bucătar/bucătar şef/bucătar specialist (15 posturi), ospătar (15 posturi), barman (5 posturi) şi personal în industria gastronomiei de sistem (15 posturi).

Pentru ocuparea posturilor de ospătar, barman şi personal în industria gastronomiei de sistem, sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu şi cunoştinţe bune de limba germană (nivel B1/B2). Pentru posturile de bucătar/bucătar şef/bucătar specialist, angajatorii germani solicită persoane care au calificare profesională încheiată şi experienţă în domeniu, precum şi cunoştinţe de limba germană, cel puţin nivel A2.

Salariul oferit este de 1.500 - 2.200 euro brut/lună, pentru posturile de ospătar şi barman, de 1.700 - 2.400 euro brut/lună, pentru posturile de bucătar/bucătar şef/bucătar specialist şi de 1.450 euro brut/lună pentru personalul în industria gastronomiei de sistem.

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Social

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate