România, Polonia şi ţările baltice, anexate în glumă pentru "Mondialul" din 2018

România, Polonia şi ţările baltice, anexate în glumă pentru "Mondialul" din 2018

Portalul Speld din Olanda, a anunţat într-un articol satiric, că pe lista oraşelor unde Rusia vrea sa organizeze meciuri de la Campionatul Mondial din 2018, se află Bucureşti şi Varşovia, după "înghiţirea" României şi Rusiei de către Moscova

Presa satirică olandeză olandeza susţine ca Bucurestiul va găzdui meciuri de la Campionatul Mondial de fotbal din 2018, organizat de Rusia, întrucât, până atunci, ţara noastră va fi deja anexată de Vladimir Putin, la fel ca şi Polonia sau ţările baltice. Ei publică şi o hartă a "noii Rusii" din 2018. 

Astfel, pe lângă Moscova, Stalingrad şi Sochi, pe listă s-ar mai afla Bucureştiul, Odessa, Kiev, Minsk, Tallin, Riga, Kaunas, Varsovia şi Cracovia, glumesc olandezii. "Meciul de deschidere de la Cupa Mondiala 2018 va avea loc la Varşovia. Finala se va disputa după patru săptămâni, la Kiev. Celelalte oraşe gazda sunt Moscova, Tallinn (capitala Estoniei), Bucureşti, Minsk (Belarus), Kaunas (Lituania), Riga (Estonia), Stalingrad, Odessa (Ucraina), Sochi si Cracovia (Polonia)", scrie sursa citata.

Articolul de satiră se încheie cu o declaraţia a preşedintelui Federaţiei Ruse de Fotbal, Nikolaj Tolstych, care, ar declara, că prin aceasta hartă "se demonstrează adevarata Rusia".

Ne puteți urmări și pe Google News