Editura Evenimentul si Capital

România dezmembrată (România izolată)

Paul Ghițiu
Autor: | | 10 Comentarii | 2188 Vizualizari

România nu este izolată din cauza vreunui complot exterior (şi, oricum, nu există complot de succes fără trădătorii din interior), ci din cauza prostiei, inculturii, lăcomiei, grobianismului, micimii oamenilor politici care s-au perindat la conducerea ei în ultimii 27 de ani. Cauza acestei izolări externe trebuie căutată în mizeria din politica internă. Dacă „patrioţii-caricaturi” de serviciu învârt cuvintele goale în spatele cărora nu sunt decât interese personale, drept care nici nu reuşesc ceva concret şi nu au nici susţinere populară, ceilalţi, vechilii spălaţi pe creier ai axei globaliste, îşi urmăresc cu tenacitate obiectivele de dezmembrare morală şi identitară. Pe această cale, s-ar putea ca în câţiva ani România să trăiască şi o altă dezmembrare: cea teritorială.

Şi nu ruşii, aşa cum suntem speriaţi, ne vor ocupa. Poate nici nu vor fi în linia întâi. Republica Moldova se va uni cu Moldova şi Bucovina în Moldova Mare. Bulgaria va lua Dobrogea. Ungaria, Ardealul. Şi, la o adică, şi sârbii vor lua bucuroşi Banatul. Se poate ajunge chiar, la desfiinţarea României; nu e prima astfel de întâmplare din istorie, cum nu suntem nici primii beneficiari ai unor conducători, dacă nu trădători (Deşi avem tot mai multe date de discutat în acest sens. Voi reveni.), atunci cel puţin proşti şi ticăloşi.

Ştiu, veţi spune: Prostii, doar Putin şi Rusia lui sunt un  pericol, dar există UE, există NATO, există Occidentul, nu vor lăsa ei ca lucrurile să evolueze în această direcţie. La fel şi cu rebelii din UE, vor fi puşi cu botul pe labe. Şi astfel ajungem la întrebările din finalul episodului trecut:

Care UE? Care nucleu dur? Care Franţă? Care Germanie?

Pentru a vedea dacă e posibilă dezmembrarea despre care vorbeam, vă propun să avem în vedere câteva probabile dezvoltări ale situaţiei internaţionale şi să trageţi singuri concluziile de rigoare.

Suntem în mijlocul unor schimbări rapide şi de amploare ale situaţiei europene, americane, internaţionale determinate de: migraţia masivă; agresiunea pe tematica migraţiei şi LGBT din partea UE, ONU, UNESCO, a elitelor şi media occidentale; oprimarea şi genocidul creştinilor; ruptura gravă între elite şi popoare; corupţia generalizată şi denunţată la nivel mondial

Pe acest fundament, asistăm la ridicarea mişcărilor civice şi politice identitare – SUA, Franţa; Germania, Olanda, Austria etc.

Beneficiind de alegerea lui Trump, partide identitare, anti-globalizare şi anti-UE (atenţie, nu-anticooperare europeană, ci pentru o altă formulă) pot să ajungă la putere chiar şi în state europene vestice.

Franţa. Pe tiparul brexitului, alegerilor americane şi referendumului italian, în care nu cel „iubit”, „admirat” şi propulsat de elite şi media ca câştigător a şi câştigat, iese preşedinte nu Fillon, ci Le Pen. Franţa părăseşte UE.

Germania. Deşi Merkel e favorită, UCS-ul bavarez în creştere şi cu ambiţii naţionale şi AfD-ul pot forma viitorul guvern. Schimbări majore în politica germană.

Austria. Câştigarea preşedinţiei de către extrema stângă va sufla în pânzele identitarilor pentru alegerile din 2018. Oricum Partidul Libertăţii se află deja în faţa partidelor tradiţionale. Posibil referendum de apartenenţă la UE cu rezultat probabil părăsirea acesteia.

Olanda. Probabilă victorie a Partidului pentru Libertate al lui Geert Widers, aflat acum pe locul 1 la intenţii de vot. Referendum privind aderarea la UE şi ieşire.

Guvernări de stânga şi de extremă stânga, anti-UE, antiglobalizare, dar anti-identitare, pro-LGBT şi migraţie, în Italia şi Spania, alături de Grecia.

Nucleul dur al UE nu mai funcţionează, Franţa şi Germania fiind ocupate cu problemele şi alegerile interne.

Pe acest fundal, este de prevăzut trecerea UE în irelevanţă şi prăbuşirea ei de facto în 2-5 ani, funcţie de modificările interne de mai sus. 

Care NATO? Care Românie?

Funcţie şi de preluarea puterii de către identitari, avem perspectiva declanşăriiunor războaie civile în statele vest-europene de către progresişti şi musulmani.

În America, stânga şi extrema stângă declanşează deja revoluţii locale, sau regionale, universităţile, unele dintre oraşele mari (Oraşe sanctuar, cum se autodenumesc), unele districte, statul California refuză să se se mai supună legilor federale într-un stat condus de preşedintele Trump. Organizaţiile teroriste ale negrilor declară secesiunea statelor Louisiana, Mississippi, Carolina de Sud, Alabama şi Georgia ca o „naţiune în interiorul unei naţiuni” (formulă folosită de Partidul New Black Panther). Începe războiul civil.

În acelaşi timp avem perspectiva unei grave crize economice mondiale amplificate şi de situaţiile conflictuale interne.

Într-o situaţie de criză, conflict şi dezordine generală, cu o Americă luptând de data aceasta în interior, NATO este nefuncţional.

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Invitaţii evz

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate