ROMÂNIA-ARGENTINA. Încă două zile!

ROMÂNIA-ARGENTINA. Încă două zile!

Jucătorii argentinieni vor sosi la Bucureşti unul câte unul, pe cont propriu, programul lor pe durata şederii în România fiind "strict secret".

Au mai rămas două zile până la cel mai tare meci amical al naţionalei de fotbal a României din ultimii ani. Miercuri seară, pe "Arena Naţională" din Bucureşti, de la ora 21.00 (în direct, la Pro TV), România va da piept cu naţionala Argentinei, care vine în România cu omul ei numărul 1, Lionel Messi! Oficialii Federaţiei Române de Fotbal au primit ordin să nu dea nicio informaţie cu privire la programul naţionalei lui Alejandro Sabella, echipă calificată la Cupa Mondială din Brazilia. Jucătorii lui Sabella vor sosi unul câte unul la Bucureşti, pe cont propriu şi se vor caza la hotelul "Athenee Palace Hilton".

  • Piţurcă menține suspansul. Va anunţa la noapte lotul pentru meciul cu Argentina

Mâine, de la ora 18.00, Alejandro Sabella va susţine o conferinţă de presă, care va fi urmată de antrenamentul oficial al naţionalei Argentinei. Împotriva sud-americanilor, jucătorii naţionalei lui Victor Piţurcă vor purta un echipament nou. Acesta va fi lansat astăzi, la ora 12.30, la "Arena Naţională". Tot astăzi, soseşte la Bucureşti trofeul Cupei Mondiale, care va fi pus la bătaie la vară, în Brazilia. De la ora 16.00, trofeul Cupei Mondiale va fi expus la Sala "Dinamo" din Bucureşti, unde se va desfăşura un meci între echipele a două licee din capitală. Trofeul e însoţit în România de francezul Christian Karembeu, 43 de ani, campion mondial în 1998.

  • Sabella a anunţat lotul Argentinei pentru amicalul cu România. Vezi cine lipseşte

Ne puteți urmări și pe Google News