Vrei să o ştii? REŢETA pentru a SLĂBI într-o singură ZI

Vrei să o ştii? REŢETA pentru a SLĂBI într-o singură ZI

Nutriţioniştii subliniază că visul tuturor celo9r care au probleme cu silueta este şi acela de a slăbi într-o singură zi!

Pentru aşa ceva există multe diete. Una dintre ele merge pe principiul regimului disociat şi este împărţită pe zile. Pentru cine vrea însă să ajungă la 5 kilograme în minus, este recomandat să urmeze reţeta cel puţin o săptămână, după cum notează femina.rol.ro.

Cu verdeţuri

Zilele pot fi mixate, nu au o ordine anume, atenţie însă la combinaţii, pentru cine are stamocul mai sensibil, după ziua de fructe ar fi indicată cea de orez şi nu cea de lapte.

Ne puteți urmări și pe Google News

În ziua de fructe consumă între un kilogram şi un kilogram şi jumătate de fructe, împărţite în porţii mici, orice soi, însă sunt de evitat bananele. A doua zi vei consuma orez fiert fără sare, circa 150 de grame, preparat cu verdeţuri. Dacă ţi se face foame peste zi, mănâncă salate din crudităţi: roşii, ardei, morcovi, dar preparate fără ulei. Urmează ziua de lapte, maximum 3 litri, fie că îl bei dulce sau acru. Ziua de sucuri presupune consumul a cât mai mult suc de fructe sau legume, făcut proaspăt în casă.