RESPECT, RADU ZAMFIR! Medicul s-a întors în sala de operație la nici două săptămâni de la accident

RESPECT, RADU ZAMFIR! Medicul s-a întors în sala de operație la nici două săptămâni de la accident

Doctorul Radu Zamfir și-a reluat activitatea la nici două săptămâni de la accidentul din Munții Apuseni.

Noaptea trecută, acesta a participat la prima operație de prelevare de organe, de după accident. El a plecat cu o ambulanță spre Sibiu și a intrat în sală alături de colegii de la Institutul Fundeni și de la Cluj Napoca. Medicul se va întoarce astăzi la Bucureşti. Doctorul s-a externat duminică și și-a reluat luni activitatea la Institutul Clinic Fundeni, urmând un program de reintegrare profesională care prevede reluarea treptată a activității operatorii. "O să facem o prelevare de organe. O să prelevăm ficatul, pancreasul și rinichii", a declarat Radu Zamfir, potrivit stirileprotv.ro. Purtătorul de cuvânt al Spitalul Județean Sibiu a declarat că este vorba despre un pacient în moarte cerebrală care a ajuns în urmă cu două zile la spital, în comă profundă. "Bărbatul a fost internat în cadrul secției Anestezie — Terapie Intensivă în data de 28 ianuarie în comă profundă, cu traumatism cranio-cerebral, hemoragie subarahnoidiană, multiple fracuri craniene și fracturi costale", se arată în comunicatul remis de Spitalul Clinic Județean de Urgență din Sibiu, citat de Agerpres.

Tânărul a intrat marți, în comă profundă, fiind internat la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Sibiu, după ce a fost strivit de două grinzi metalice folosite la poduri, pe un șantier din Mediaș, chiar în prima sa zi de muncă la o societate comercială clujeană, cazul fiind cercetat inspectorii de muncă.

  • GEST EMOȚIONANT al medicului Radu Zamfir: "Am fost la familia Aurei Ion. E foarte greu să pierzi un copil şi am încercat să aduc puţină alinare"

Ne puteți urmări și pe Google News