Editura Evenimentul si Capital

REGULAMENT CONCURS – „Cititorul de la pagina 3”

Cititorul de la pagina 3
Autor: | | 0 Comentarii | 510 Vizualizari

Începând cu 1 decembrie ai şansa să fii unul dintre câştigători.

Art. 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

Campania este organizata de S.C. EDITURA EVENIMENTUL SI CAPITAL S.R.L., societate în insolvenţă, in insolvency, en procedure collective, cu sediul social in Bucuresti, Str. Cristian Popişteanu nr. 2-4, etaj 6, birou 7 – încăprea având o suprafaţă de 18,21 metri pătraţi, sectorul 1, cu punct de lucru in Romexpo (intrarea B), Pavilionul G4, bd. Mărăşti nr 65-67, sector 1, cod 011465, Bucureşti, tel. 021-202.20.63, fax 021-202.20.01, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/758/2010, avand Cod Fiscal R26434909 reprezentată legal prin MUNTEANU VIRGIL – IULIAN, în calitate de administrator special, conform Hotărârii Adunării Generale a Asociaţilor Editura Evenimentul şi Capital SRL din data de 10.03.2014 şi prin SOCIETATEA PROFESIONALĂ CU RĂSPUNDERE LIMITATĂ GEORGESCU, DĂNĂILĂ ŞI ASOCIAŢII SPRL, cu sediul în Bucureşti, str. Tudor Arghezi nr. 26, sc. A, et. 2, ap. 24, Sector 2, înregistrată în registrul Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România sub numărul RFO II - 0663 din data de 22.02.2013, având cod de identificare fiscală 31383682, în calitate de administrator judiciar conform Sentinţei civile nr. 2195 pronunţată în Dosarul nr. 5225/3/2014 de Tribunalul Bucureşti – Secţia a VII a Civilă, reprezentată prin DĂNĂILĂ REMUS LIVIU.

Campania promotionala se va derula in conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derularii Campaniei.

Art. 2. Durata campaniei şi aria de desfăşurare

Acest concurs se va desfăşura săptămânal in publicatia Evenimentul zilei, începând cu data de 23 noiembrie 2015 si incheindu-se in 31 decembrie 2017, cu mentiunea de a anunta in ziar in cazul in care acest concurs va fi intrerupt mai devreme de de aceasta data. Participarea la concurs se poate realiza recunoasterea in poza publicata in cadrul publicatiei Evenimentul zilei.

Concursul se desfasoara pe întreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatilor SC Editura Evenimentul si Capital SRL si ai companiilor implicate in desfasurarea promotiei (agentii de publicitate, companii de distributie, furnizori de servicii necesare desfasurarii campaniei promotionale), precum si rudele lor pana la gradul IV.

Art. 3. Mecanismul campaniei

 

 • În fiecare editie, din perioada 23 noiembrie 2015 – 27 mai 2016, a ziarului Evenimentul zilei, va fi publicata o poza, de multime din unul din orasele tarii;
 • In cadrul pozei o persoana din multime este evidentiata (incercuita) si provocata sa se recunoasca;
 • Daca persoana evidentiata se recunoaste in poza si suna în termen de 5 zile de la publicarea pozei la numerele de telefon 021/527.11.11 sau 021/527. 11.15 (numere cu tarif normal), între orele 9:30 si 17:00, pentru a revendica premiul este premiata cu un abonament pe o luna la Evenimentul zilei plus un cadou surpriza din partea publicatiei;
 • Pentru a dovedi ca este persoana din poza trebuie sa trimita dupa ce a sunat pe email la adresa: concurs_evz@evz.ro o poza recenta cu el sau chiar o copie dupa buletin (in cazul in care poza din buletin mai este de actualitate);
 • Perioada in care trebuie sa trimita dovada ca este persoana ce apare in poza este de doua zile de la revendicare;
 • ATENTIE: doar persoanele care respecta perioada de confirmare pot fi declarate castigatoare.

  Premiile vor fi trimise castigatorilor prin curier la adresa mentionata de catre acestea , in termen de maxim 30 de zile de la publicarea fotografiei.

  Art. 4. Premiile

  Premiile concursului vor fi oferite conform urmatoarei proceduri:

  • Data limita pentru recunoasterea in poza este in maxim 5 zile de la publicarea pozei in intervalul orar 9.30 – 17.00;
  • Publicarea castigatorilor in ziarul Evenimentul zilei se va face conform Art.3

  In cazul in care nici o persoana nu suna pentru a revendica premiul, acesta ramane in proprietatea Organizatorului, respectiv al Editurii Evenimentul si Capital.

  Premiile concursului

  Premiile concursului constau in abonamente pe o luna la Evenimentul zilei plus un premiu surpriza oferit de catre Organizator.

  Numele castigatorilor vor fi publicate in ziarul Evenimentul zilei.

  Premiile vor fi trimise castigatorilor prin curier la adresa mentionata de acestia, in maxim 30 de zile de la publicare.

  Valoarea premiilor este de 1.000 lei cu TVA inclus.

  In cadrul acestui concurs, nu este posibila inlocuirea premiilor cu contravaloarea acestora in bani sau cu alte beneficii.

  Art. 5. Temeiul legal

  Prezentul regulament se desfasoara în conformitate cu Legea 650/2002 pentru aprobarea Ordonanţei de Guvern 99/2000 privind comercializarea produselor şi serviciilor pe piaţă. Orice eroare în declararea datelor personale nu atrage răspunderea Organizatorilor. Ca atare, aceştia nu au niciun fel de obligaţie în cazul furnizării unor date eronate care au dus la imposibilitatea transferului în condiţii normale a premiului.

  Prin participarea la acest concurs, participanţii sunt de acord ca datele lor de identitate (nume, prenume, adresă, număr telefon, varsta, ocupaţie, adresa e-mail) să intre în baza de date a organizatorului – SC Editura Evenimentul si Capital SRL conform legii 677/2001 şi a partenerilor acestuia, acestea putând fi folosite pentru activităţile de marketing ale acestora.

  La cererea explicita a participantului, adresata la numarul de telefon: 021/ 202.20.00, societatea se obliga sa actualizeze, sa stearga sau sa informeze participantul  in legatura cu datele  personale.

  Art. 6. Dreptul de participare

  În cazul în care câştigătorul unuia dintre premii este minor (cu vârsta sub 18 ani), acesta va fi îndreptăţit să intre în posesia premiului doar cu acordul scris al părinţilor sau al tutorelui sau legal, iar în cazul în care câştigătorul unuia dintre premii este incapabil de drept (ca urmare a unei alte situaţii decât neîmplinirea vârstei de 18 ani), acesta va fi îndreptăţit să intre în posesia premiului numai cu acordul scris al tutorelui său legal.

  Nu au drept de participare la această campanie angajaţii organizatorului, precum şi cei ai partenerilor acestuia, care sunt implicaţi în organizarea şi desfăşurarea concursului, şi nici rudele de gradul I si II ale persoanelor fizice generic individualizate anterior.

  Participarea la concursul desfasurat in Evenimentul zilei in perioada 23 noiembrie – 18 decembrie 2015 şi/sau revendicarea oricărui premiu confirmă acceptarea necondiţionată a fiecărui participant ca numele, fotografiile şi materialele filmate cu participanţii şi câştigătorii să poată fi făcute publice şi folosite de organizator în scop publicitar, nelimitat teritorial şi/sau temporal, precum şi prin utilizarea oricărei modalităţi de promovare (ex. internet, afişaj stradal etc.).

  Prin participarea la concurs, persoanele fizice în cauză acceptă în mod necondiţionat şi explicit ca datele personale de identificare să fie utilizate şi stocate într-o bază de date, aceasta putând fi folosită de organizator sau subcontractanţi ai acestora, ulterior, în cadrul altor aplicaţii similare, de marketing direct, etc.

  La cererea scrisă a participantului, datată şi semnată, expediată pe adresa: Romexpo (intrarea B), Pavilionul G4, bd. Mărăşti nr 65-67, sector 1, cod 011465, Bucureşti

  Organizatorul se obligă:

  • să confirme solicitantului, în mod gratuit pentru o solicitare pe an, dacă prelucrează sau nu datele sale personale;
  • să rectifice, să actualizeze, să blocheze sau să şteargă datele a căror prelucrare nu este conformă cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, în mod gratuit;
  • să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispoziţiilor Legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

  În cazul unor potenţiale litigii apărute între organizator şi participanţii la concurs, acestea vor fi soluţionate pe cale amiabilă. În caz contrar, litigiul va fi înaintat spre soluţionare instanţelor judecătoreşti competente române de la sediul organizatorului.

  Prezentul concurs se desfăşoară în acord cu prevederile Codului Fiscal al României în vigoare.

  Art. 7. Acordarea premiilor 

  Premiile ce constau in produse nu se pot compensa in bani.

  Premiile vor fi trimise castigatorilor prin curier la adresa mentionata de castigator.

  In cazul in care castigatorul este minor sau o persoana lipsita de capacitate de exercitiu sau cu capacitate de exercitiu restransa, acesta este indrepatit sa intre in posesia premiului numai daca este insotit de un parinte sau de reprezentantul legal, acesta din urma va semna o declaratie prin care organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgand din acordarea premiului precum si de plata oricaror daune sau alte pretentii de orice natura legate de premiul obtinut. 

  Art.8. Taxe si impozite

  Campania se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal din 22 decembrie 2003, Cap. VIII. Impozitul pentru premiile in produse ce depasesc valoarea de 600 RON net va fi suportat de catre ORGANIZATOR. Impozitul pentru premiile in bani ce depasesc valoarea de 600 RON net va fi suportat de catre CASTIGATOR, acesta fiind oprit castigatorului din suma castigata. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate, sunt in sarcina exclusiva a câstigatorilor.

  Art.9. Limitarea răspunderii

  Concursul este destinat tuturor cititorilor ziarului Evenimentul zilei care cumpără (sau primesc publicatia prin abonament). În consecinţă, organizatorul nu va fi ţinut în nici un fel responsabil pentru nici una dintre situaţiile următoare (lista NU este semnificativă, ci doar exemplificativă):

  • oricare disfuncţionalitate a reţelelor de electricitate, de telefonie fixă sau mobilă etc. care împiedică buna derulare/funcţionare a concursului (operatorul de telefonie mobilă, CONEL etc.);
  • defecţiunea oricărui material de recepţie sau a liniilor de comunicaţie.

  Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament, modificarea producându-şi efectele din momentul publicării respectivei informaţii pe pagina de internet evz.ro.

  Pagina 1 din 2  Alte articole din categoria: EVZ Special

  evz.ro
  libertatea.ro
  rtv.net
  wowbiz.ro
  b1.ro
  cancan.ro
  infoactual.ro
  unica.ro
  fanatik.ro
  dcnews.ro

  LASA UN COMENTARIU

  Caractere ramase: 1000
  
  CITEŞTE Şi
  FACEBOOK
  evz.ro

  Articole salvate