Reghecampf a primit avertisment pentru declaraţiile la adresa lui Victor Piţurcă

Reghecampf a primit avertisment pentru declaraţiile la adresa lui Victor Piţurcă

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a primit avertisment, miercuri, din partea Comisiei de Disciplină a FRF în urma declaraţiilor făcute la adresa selecţionerului Victor Piţurcă.

Plângerea nu a fost formulată de Victor Piţurcă, ci de Departamentul de Comunicare al Federaţiei Române de Fotbal, informează Mediafax.ro.

Tehnicianul stelist a spus, săptămâna trecută, că Victor Piţurcă nu a evoluat în cariera de antrenor. "Părerea mea e că Victor Piţurcă a făcut într-adevăr foarte multe pentru fotbalul românesc, dar în momentul de faţă nu a evoluat, a rămas la fel. Asta e părerea mea, rămâne de văzut dacă e greşită sau nu. Cred că pot să îi dau lecţii în acest moment. Victor Piţurcă nu a calificat nicio echipă de club în cupele europene, nu a trecut de tururile preliminare. La naţională, foarte bine că a calificat-o la turnee finale. El ne obliga să semnăm contracte cu Giovanni (n.r. - impresarul Ioan Becali), când eram jucători. Când se certa cu Giovanni, ne punea să le rupem. De asta am plecat de la Steaua. Mi-a spus: «Dacă nu rupi contractul cu Giovanni, la mine nu mai joci». Şi a trebuit să plec!", afirmase Reghecampf.

Ne puteți urmări și pe Google News