Editura Evenimentul si Capital

REACȚIA Universității din București după ce Victor Ponta a numit conducerea acestei instituții ca fiind una ”SECURISTĂ”: "Solicitarea de retragere și de ANULARE a titlului de DOCTOR este FIREASCĂ și se sprijină pe DOVEZI incontestabile"

Victor Ponta
Autor: | | 29 Comentarii | 3811 Vizualizari

Reprezentanții Universității din București (UB) spun că afirmațiile făcute de Victor Ponta pe pagina sa de facebook cu privire la conducerea UB sunt ”denigratoare” și ”calomnioase".

Redăm comunicatul Universității din București:

”În Consiliul de Administrație din data de 2 martie 2016 s-a discutat, între altele, postarea pe pagina de Facebook a d-lui Victor Viorel Ponta a unor remarci denigratoare la adresa conducerii Universității din București, preluate și difuzate în mass-media. Privitor la această chestiune, Universitatea din București face următoarele precizări:

Afirmația d-lui Victor Ponta că în mandatul 2012-2016, ca și ulterior, Universitatea din București ar fi avut o conducere „securistă” este calomnioasă. Falsitatea acestei afirmații poate fi dovedită fie și numai prin accesarea, pe site-ul UB, a certificatelor CNSAS eliberate pentru membrii conducerii instituției.

La fel de nefondată este și afirmația că echipa managerială a UB a fost impusă de către Președintele în exercițiu în 2012, dl. Traian Băsescu.

Decizia Comisiei de Etică a Universității din București referitoare plagiatul din teza de doctorat a d-lui Victor Ponta a fost tranșantă și lipsită de echivoc, bazată pe identificarea unui larg material probatoriu. Solicitarea de retragere și de anulare a titlului și a diplomei obținute în mod fraudulos de către dl. Victor Ponta este firească și se sprijină pe dovezi incontestabile. (...)

Universitatea din București face aceste precizări pentru a evita creditarea, în spațiul public, a unor informații false ce ar putea leza prestigiul instituției și își reafirmă hotărârea de a consolida, în spiritul adevărului și al dreptății, etica și integritatea academică în învățământul românesc, fără nicio părtinire politică, indiferent cine sunt persoanele vizate”.

Loading...
Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Fapt divers

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate