Editura Evenimentul si Capital

Ramona Mănescu şi Gigi Chiru luptă, în PNL, pentru primăria Constanţa

Gigi Chiru
Autor: | | 4 Comentarii | 766 Vizualizari

După ce co-preşedintele PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, a anunţat înscrierea în organizaţia constănţeană a europarlamentarului Ramona Mănescu, ea fiind un posibil candidat pentru primăria Constanţa, senatorul Gigi Chiru a ieşit, astăzi, la rampă, exprimându-şi intenţia de a participa la competiţia internă pentru aceeaşi candidatură la alegerile locale din 2016.

Co-preşedinţii PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir şi senatorul Gigi Chiru (vechiul PDL), care “nu reuşesc să îşi armonizeze programul”, au organizat conferinţe de presă, separate, anunţând că în perioada următoare vor fi efectuate sondaje pentru desemnarea candidaţilor la alegerile locale din 2016. Un posibil candidat ar fi, potrivit lui Gheorghe Dragomir, europarlamentarul Ramona Mănescu, “care se va reînscrie în PNL Constanţa şi i-am văzut deja dorinţa de a reveni la organizaţia din care a plecat”. El nu exclude candidatura Ramonei Mănescu la primăria Constanţa. “Dacă ea va acepta vom trece şi numele dumneaei în acest sondaj. Este constănţeancă şi este unul dintre oamenii  care fac politică la nivel înalt, şi o fac bine”.

“Dacă obţine mai multe puncte, o voi susţine pe Ramona Mănescu”

Reacţia co-preşedintelui PNL Constanţa, senatorul Gigi Chiru, a fost rapidă. A organizat şi el o conferinţă de presă în care a ţinut să precízeze: „Chiar dacă nu reuşim să ne armonizăm programul, gândim la fel, şi interesul nostru este ca acest nou PNL să câştige toate administraţiile importante din judeţul Constanţa”. Chiru vrea să candideze şi el la primăria municipiului Constanţa.„Vom organiza sondaje şi vom desemna, din interior, pe cei care sunt cel mai bine poziţionaţi la momentul declanşării alegerilor locale”. Senatorul Gigi Chiru salută „interesul manifestat de doamna Ramona Mănescu de a intra în competiţia internă la Constanţa, competiţia este deja serioasă şi este deschisă. O voi susţine, dacă obţine mai multe puncte decât mine”.

Fug de Mazăre şi Constantinescu. Primarii şi parlamentarii PSD vor la PNL Constanţa   Pe termen mediu, proiectul PNL Constanţa este să lupte pentru o guvernare liberală. Proiectul implică însă atragerea primarilor şi a parlamentarilor din alte partide. Senatorul Gigi Chiru susţine că mai mulţi primari PSD din Constanţa, precum primarul din oraşul Ovidiu, şi-au exprimat deja intenţia ca la alegerile locale din 2016 să candideze pentru PNL. Liberalii constănţeni au purtat discuţii şi ar primi în partid şi parlamentari, „care ne aduc plusvaloare” şi care  acceptă programul de dreapta al viitorului guvern. „În calculul nostru nu intră, însă, niciun parlametar PSD de Constanţa, el face parte din marea familie a lui Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu, noi ne luptăm de foarte multă vreme cu această mafie constănţeamă care este patronată, de ce nu, şi de parlamentari.  Arcul guvernamental nu este compus numai din PSD, ceilalţi sunt bineveniţi”, a precizat Gigi Chiru.

Loading...
Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Politica

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate