Radwanska se teme de Simona Halep: ”A jucat incredibil”

Radwanska se teme de Simona Halep: ”A jucat incredibil”

Poloneza Agnieszka Radwanska a declarat că meciul cu Simona Halep, din semifinalele turneului de la Doha, va fi unul foarte dificil.

Românca a învins-o ieri, în mai puțin de o oră de joc, pe italianca Sara Errani, a șaptea jucătoare a lumii, cu scorul de 6-2, 6-0.

Halep o va întâlni în această seară pe Radwanska, a doua favorită a puternicului turneu din Qatar, care a avut și ea un duel facil în sferturi, scor 6-2, 6-1, cu belgianca Yanina Wickmayer.

"Am jucat cu Simona de câteva ori, ultima dată la Roma. Ea a avut un sezon foarte bun anul trecut, a înregistrat rezultate bune, şi am văzut-o cum joacă şi aici. Astăzi a jucat incredibil. Cu siguranţă va fi un meci dificil. Însă este o semifinală şi toate joacă bine", a declarat Agnieszka Radwanska.

Ne puteți urmări și pe Google News

Constănțeanca a câștigat doar una din cele patru întâlniri cu Radwanska, anul trecut, la Roma, și are unele probleme medicale.

”Nu am putut să mă pregătesc foarte bine, pentru că nu sunt la capacitate maximă. Am o problemă la tendonul lui Ahile şi nu pot să alerg foarte bine pe teren. Mă doare şi atunci când alerg simt durerea”, a spus Simona.