Proiect cultural: „Noi nu uităm mamele...uitate!”

Proiect cultural: „Noi nu uităm mamele...uitate!”

Comisia de Cultură din cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti iniţiază în luna martie Proiectul "Noi nu uităm mamele...uitate!!!”. În cadrul acestui demers, joi, 6 martie 2014, de la ora 19:00, la Teatrul de Comedie va avea loc o reprezentație specială, dedicată unor doamne speciale – „Mă mut la mama!”, în regia lui Gelu Colceag. „Mă mut la mama!” este spectacolul-cadou dăruit mamelor uitate de copiii lor, se arată într-un comunicat de presă emis de Primăria Municipiului București.

Astfel, membrii Comisiei de Cultură din cadrul CGMB ii invita pe bucuresteni să li se ălature în încercarea de a ajunge la cât mai multe mame aflate în această tristă ipostază a “uitării”. Pana in acest moment, cu sprijinul Direcţiei de Protecţie Socială au fost identificate 111 astfel de femei.

Actorii Adriana Trandafir, Gabriel Fătu şi Andreas Petrescu vor juca pro-bono într-o sală pusă gratuit la dispoziţie de către Teatrul de Comedie. Cu banii obţinuţi din vânzarea biletelor se vor face mici achizitii: mărţişoare, dulciuri, cărţi, medicamente, haine etc, si se vor transforma  în mari bucurii chiar în data de 8 martie. Prețul unui bilet este de 50 de lei. „Ma mut la mama!” este o poveste veselă, optimistă, dar cu accente tragice, o bucăţică ruptă din viaţa de familie a noastră, a tuturor, despre ceea ce ar putea însemna o familie fericită... Sau, drumul spre idealitate atunci când speranţa te învaţă să trăieşti frumos şi să te bucuri de fiecare clipă! Multe răsturnări de situaţie, fiecare încercând să îşi marcheze teritoriul. De fiecare dată, cu răbdare şi toleranţă, cu nervii întinşi, dar şi cu mult umor, totul se poate rezolva....

Ne puteți urmări și pe Google News