Editura Evenimentul si Capital

Profeţiile care ÎNGROZESC lumea lăsate de Sfântul Nil de pe muntele Athos

Autor: | | 5 Comentarii | 3982 Vizualizari

Profeţiile vin din partea Sfântului Nil, un ascet din Muntele Athos, care a trăit cu 600 de ani în urmă care a lăsat scris despre venirea lui Antihrist şi despre oamenii care vor trăi în ultimele zile.

"Când se va apropia vremea venirii lui Antihrist, se va întuneca mintea omului de toate patimile cele trupeşti ale curviei, si foarte mult se va înmulţi necredinţa şi fărădelegea. Atunci omul va deveni de nerecunoscut, schimbându-se feţele oamenilor, şi nu se vor mai cunoaşte feţele bărbaţilor de ale femeilor, pentru neruşinata îmbracaminte şi a parului din cap.

Printre oameni nu va mai fi evlavie, ci va domina imoralitatea. Minciunile şi dragostea de bani va creşte pentru cei mai mulţi, precum şi supărarea la cei ce adună bogăţie. Prostituţia, adulterul, păcatele homosexuale, hoţiile şi crimele vor ajunge la cel mai înalt nivel. Omul va fi lipsit de harul lui Dumnezeu primit la Botez şi-şi va pierde mustrarea de conştiinţă.

Bisericile lui Dumnezeu vor fi lipsite de preoţi credincioşi şi evlavioşi şi va fi vai de creştinii care se vor afla în lume, căci işi vor pierde cu totul credinţa, nevăzând la nimeni lumina cunostinţei. Atunci se vor duce la locurile ascunse şi sfinte (mănăstiri şi schituri), ca să găsească mângâiere sufletului de multele tulburări şi ispite pe care le vor întâmpina zilnic; dar uşurare nu vor găsi, căci peste tot vor fi piedici ţi sminteli.

După naşterea lui Antihrist va veni toată lipsa în lume. Întai, va lipsi dintre oameni dragostea, unirea si frica lui Dumnezeu (...).

La urmă se va arăta şi necuratul Antihrist, după creşterea vârstei lui, şi se va umplea de sataniceasca putere, ca să facă semne şi minuni cu vrăjitoriile lui înaintea oamenilor pătimasi. Dar peste oamenii cei sfinti nu va avea nici o putere să-i amăgeasca cu vrajile lui, ci numai pe cei întunecaţi de patimi.

La inceput se va arata bland, ca sa plece popoarele la inselaciunea lui, si sa-l puna imparat. De asemenea, se va arata cu pace si smerenie, ca sa i se inchine toti, fiindca hrana lui Antihrist este tulburarea oamenilor; caci, când se vor tulbura oamenii, atunci el se va bucura şi va spune: “Al meu eşti, iar eu sunt al tău; de buna voie vii la mine, iar nu de silă“(...)

Atunci, mult-Milostivul Dumnezeu, văzând distrugerea fiinţei umane, va scurta timpul, pentru a-i salva pe cei puţini credincioşi rămaşi şi pe care Antihrist nu a reuşit să-i înşele. Şi, deodată, sabia cu două tăişuri va cădea să-l ucidă pe înşelător şi pe ucenicii săi", titrează pateric.ro.

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Social

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate

X