Editura Evenimentul si Capital

Privatizarea Poștei se amână

13-06/08posta_CP-465x390
Autor: | | 0 Comentarii | 118 Vizualizari

Termenul de depunere a ofertelor pentru privatizarea Poștei Române a fost prelungit cu 90 de zile, până la 30 septembrie 2014, în urma unei solicitări venite din partea unei importante administraţii poştale europene, care a cumpărat caietul de sarcini, a anunţat, astăzi Ministerul pentru Societatea Informaţională (MSI) .

„Data limită de depunere a documentelor de participare şi a ofertelor preliminare şi neangajante pentru procesul de privatizare a Companiei Naţionale 'Poşta Română' S.A, stabilită la data de 30 iunie 2014, ora 12,00, se prelungeşte până la data de 30 septembrie 2014, ora 12,00, ca urmare a solicitării unei importante administraţii poştale europene care a achiziţionat recent dosarul de privatizare şi a evoluţiei pieţei serviciilor poştale locale şi internaţionale”, scrie în comunicatul MSI.

Răzvan Cotovelea, ministrul pentru Societatea Informațională a declarat că procesul de privatizare a Poştei Române este în plină desfăşurare iar în prezent există premisele unei privatizări de succes întrucât o mare administraţie poştală europeană a cumpărat recent dosarul de privatizare a companiei.

„Fiind vorba de o documentaţie complexă, de o decizie importantă şi de o tranzacţie majoră, s-a solicitat prelungirea termenului de depunere a ofertelor preliminare. Consultantul împreună cu echipa de privatizare desfăşoară discuţii împreună cu alţi potenţiali investitori şi suntem încrezători în semnalele pozitive ale pieţei. Lucrăm activ la finalizarea discuţiilor cu Comisia Europeana privind conversia datoriilor companiei în acţiuni”, a declarat Cotovelea.

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Economie

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate