Editura Evenimentul si Capital

PREVIZIUNILE lui Traian Băsescu pentru 2016. Pe cine a desemnat fostul președinte „PERSONAJUL ANULUI 2015”

Traian Băsescu crede că valul de migrație islamist din Europa este cel mai important eveniment al anului FOTO: EVZ
Autor: | | 38 Comentarii | 21672 Vizualizari

Fostul președinte a răspuns întrebărilor „Evenimentului zilei” legate de cele mai importante evenimente și personaje ale anului

1. Care a fost cel mai important eveniment al anului 2015?

Traian Băsescu: Cel mai important eveniment al anului 2015 a fost valul de migraţie islamist în Europa, eveniment care a demonstrat fragilitatea unor instituţii europene şi care reprezintă accelerarea unui proces de islamizare a Uniunii Europene.

Fenomenul va continua și în anul 2016, iar România trebuie să apere tradițiile, credința creștină, cultura și istoria proprie și a Uniunii Europene. Cota de islamişti acceptaţi pe teritoriul României trebuie să fie zero.

„Un guvern marionetă”

2. Cine credeți că poate fi numit Personajul anului 2015 și de ce?

Traian Băsescu: Personajul anului în România a fost Victor Ponta care prin demisie a permis instalarea unui guvern marionetă, fără nici un fel de legitimitate rezultată din alegeri.

În Europa, Personajul anului a fost Angela Merkel care prin deciziile sale în problema migraţiei islamiste a afectat grav şi pe termen lung securitatea cetăţenilor europeni, dar şi viitorul creştin al Europei.

3. Ce eveniment veți urmări cu atenție în 2016? Care partid și personalitate politică?

Traian Băsescu: În 2016 este de urmărit cu mare atenţie execuţia bugetară. În plus, este de mare interes evoluţia electorală a Mişcării Populare şi tinerii politicieni pe care acest partid nou îi propune electoratului, în frunte cu Eugen Tomac. Prevăd evoluţii cel puţin interesante dacă nu cumva spectaculoase.

TOPURILE EVZ. Votează politicienii și evenimentele anului 2015!

Votează politicienii și evenimentele anului 2015!

„Evenimentul zilei” te invită să alcătuiești „Topurile politice ale anului 2015”. Spune-ți opinia în legătură cu „Cel mai bun politician”, „Cel mai slab politician”, „Cea mai importantă personalitate non-politică”, „Cel mai important eveniment politic”, „Cel mai mare scandal”.

Fiecare dintre voi poate opta pentru o singură variantă de răspuns pentru fiecare dintre cele cinci topuri pe care vi le propunem. Varianta câștigătoare este cea care strânge cele mai multe voturi. Startul la vot a fost dat pe 22 decembrie și se va încheia pe 27 decembrie 2015. Cititorii ediției tipărite mai pot suna la redacție la 021.527.11.11 în ziua de 27 decembrie între orele 10.00 -14.00 pentru a-și exprima opțiunile. Cei ai ediției online pot vota pe www.evz.ro până pe 27 decembrie. Rezultatele vor fi anunțate pe site-ul evz.ro și în ziarul „Evenimentul zilei”, pe 31 decembrie. (CLICK Aici)

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Politica

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate