PREMONIȚIA unui antrenor favorit să preia naționala: „Indiferent cine va fi, viitorul selecționer va califica naționala la EURO 2020” | EXCLUSIV

PREMONIȚIA unui antrenor favorit să preia naționala: „Indiferent cine va fi, viitorul selecționer va califica naționala la EURO 2020” | EXCLUSIV

Chiar dacă germanul Christoph Daum a fost înlăturat, FRF nu a reușit să-l convingă pe Dan Petrescu să preia selecționata „tricoloră”, iar Cosmin Contra, deși era în pole-position, a căzut pe planul secund. Unul dintre antrenorii propuși de Comisia Tehnică a FRF a vorbit despre subiectul „naționala”.

După Cosmin Contra se află Mircea Rednic. Astfel, șeful Federației se va deplasa în Belgia pentru a discuta cu Rednic. Acolo, „Puriul” este extrem de apreciat, după ce anul trecut a reușit să-i salveze pe cei de la Mouscron de la retrogradare, iar în actuala ediție de campionat echipa românului ocupă locul al treilea, după doar șase etape consumate. 

„Fălcosul”, varianta-surpriză

Un alt nume care se regășește pe lista largă a Comisiei Tehnice este cel al lui Ioan Andone. „Fălcosul” a dispărut din peisajul fotbalului mioritic, după despărțirea de Dinamo. În locul său venind Cosmin Contra. „Evenimentul zilei” a reușit să smulgă câteva reacții din partea lui Andone, din postura de „variantă” pentru postul de selecționer. „Târziu am aflat că apar și eu pe listă. Marea majoritate care sunt pe această listă sunt capabili să facă treabă la națională. Oricum, indiferent cine va fi numit, acela trebuie să aibă experiență. Următorul selecționer va califica naționala la EURO 2020, indiferent cine va fi numit de Federație. Dacă îl mai lăsau pe Daum la ultimele meciuri din preliminarii (n.r. - cu Kazahstan - 5 octombrie - și Danemarca - 8 octombrie) îl mai respectau jucătorii pe acest antrenor? Oricum ar fi, este important ca România să nu piardă în Danemarca. Contează enorm rezultatul din ultimul meci, pentru a spera la mai mult în viitoarea campanie de calificare”, ne-a declarat Ioan Andone.

Ne puteți urmări și pe Google News