Prefectul de Buzău vi s-a părut nesimţit? Prefectul de Vrancea arogant? Uitaţi-vă mai bine la Liviu Dragnea şi Dan Şova!

Prefectul de Buzău vi s-a părut nesimţit? Prefectul de Vrancea arogant? Uitaţi-vă mai bine la Liviu Dragnea şi Dan Şova!

Ieri l-am urmărit în direct pe Liviu Dragnea, dis de dimineaţă, încolţit la Buzău de întrebările reporterilor. Nu a fost o ambuscadă, vicepremierul Dragnea s-a dus în mijlocul lor şi totul a fost bine şi frumos cât a debitat mesajele pe care le dorea.

În sensul în care guvernul îşi face treaba, avem situaţia sub control, mă voi informa, voi face şi voi drege, bal-bla-blaul de rigoare. Cum au început întrebările punctuale, referitoare la o localitate anume, la modul în care prefectura nu comunică nimic, s-a enervat. S-a enervat rău, a spus că n-a venit să facă o conferinţă de presă, deşi până atunci căuta microfoanele precum maimuţa banana! A urmat prestaţia jalnică a prefectului de Buzău, care nu ştia decât că sunt cinci localităţi blocate, dar nu ştia care, nu avea lista lor!, de parcă de-abia sosise dintr-o excursie din Brazilia. Un loc preferat de Dragnea şi Mazăre pentru perioada de iarnă, cred că şi din lipsa zăpezii. Azi dimineaţă l-am urmărit pe prefecul de Vrancea care se declara amuzat de întrebările reporterilor de la B1 TV, care încercau să afle date despre un drum blocat, după care le-a închis telefonul. De fapt, de ce ne mirăm? Victor Ponta are o atitudine pe care eu am definit-o ca fiind cea a unui elefant care merge pe vârful picioarelor, Liviu Dragnea se enervează când este întrebat şi lucruri concrete, despre care n-are nici cea mai mică idee, iar Dan Şova, ministrul care are în subordine CNADR, a fost dispărut timp de trei zile, în plin cod roşu. Nimeni din zona guvernamentală nu a fost în stare să spună pe unde se afla! Poate la Cluj, poate la Iaşi, de parcă era balaurul cu şapte capete. Eu cred că fost la Londra! Mai cred că şi-a făcut o operaţie estetică, cu botox în obraji, ca să-l placă noua iubită! Pe lângă postările inepte de pe Facebook, ministrul dispărut a dat un singur mesaj: Mulţumesc Mihai Gâdea şi Antena 3 pentru modul în care au prezentat activitatea CNADR! Normal că trebuie să fie mulţumit, doar nu s-a întrebat nimeni de la A3 unde zace ministrul Şova în timpul ninsorilor. După cum nu au dat nici ştirea cu Ponta la restaurant în timpul accidentului aviatic, nu l-au inoportunat pe Dragnea cu vreo întrebare, au aplicat bateria de mesaje de la PSD cu sârguinţă. Părerea mea este ca Victor Ponta & Co să stea cât pot de aproape de trustul lui Dan Voiculescu! Altă şansă n-au… P.S. Dacă aveţi şi alte exemple cu nesimţirea autorităţilor, scrieţi aici. Oricum în altă parte nu apar 🙂