Predoiu:"Victor Ponta a anunțat lumii că e gata să întemeieze REGIMUL PONTA, un regim care va strivi Justiția și va călca pe orice, inclusiv cadavre, ca sa ascundă ADEVARUL"

Predoiu:"Victor Ponta a anunțat lumii că e gata să întemeieze REGIMUL PONTA, un regim care va strivi Justiția și va călca pe orice, inclusiv cadavre, ca sa ascundă ADEVARUL"

Cătălin Predoiu, prim-vicepreședinte PDL, l-a criticat astăzi foarte dur pe primul-ministru al țării, Victor Ponta, pentru declarațiile pe care acesta le-a făcut astăzi la sediul Ministerului Administrației și internelor, unde "a pozat în apărătorul STRUCTURILOR împotriva OAMENILOR". Predoiu îl ia la refec și pe procurorul general Tiberiu Nițu

Cătălin Predoiu a subliniat că Victor Ponta continuă manipularea și că declaratiile acestuia de la sediul MAI "au ca scop influențarea opiniei publice și a anchetei". "Nimeni nu a atacat M.A.I., ci pe ȘEFUL POLITRUC AL M.A.I., RADU STROE, precum și pe ȘEFUL POLITRUCILOR, VICTOR PONTA, pentru că nu și-au făcut datoria după accident. De ce se pronunță Victor Ponta asupra momentului decesului victimelor înainte de finalizarea anchetei? Cumva ca să influențeze opinia publică și ancheta?", a declarat Predoiu. Prim-vicepreședintele PDL l-a criticat și pe partenerul de alianță al lui Ponta: "Crin Antonescu s-a ascuns ca un șoarece sub pat și tace mâlc, deși EL a impus în Guvernul Ponta pe Ramona Mănescu, Ministrul Transporturilor. A spus că e competentă! Un zero profesional ca Antonescu Crin nu poate aprecia competența cuiva, nu are cu ce. Cei doi continuă bătaia de joc la adresa românilor. Dar nu vom renunța". Predoiu îl ia la refec și pe procurorul general Tiberiu Nițu Cătălin Predoiu a mai arătat că de ziua Unirii Principatelor Române, "Mica Unire", aduce un omagiu celor care au înfăptuit-o, depunând o coroană de flori la monumentul lui Cuza din Dealul Mitropoliei, în București. "Sărbătoarea de azi ar trebui să fie un prilej de bucurie, dar contextul în care trăim nu ne permite acest sentiment, din păcate. Poate la anul. Chiar dacă e o zi de sărbătoare, doresc să mai lansez o tema de reflecție în privința accidentului din Apuseni. Doresc să îl întreb pe Procurorul General al României de ce s-a tăiat epava avionului atât de repede, de ce s-au tăiat copacii care ar fi putut arăta traiectoria avionului, de ce nu s-a examinat starea elicelor, care ar fi putut arăta dacă motoarele mergeau sau nu, dacă avionul a planat sau s-a prăbușit, de ce nu se spune nimic despre cauza decesului victimelor, natura fracturilor, poziția în avion, de ce nu s-a făcut cercetare la fața locului de către echipe de procurori, sau dacă s-a făcut, de ce e ținut secret, de ce nu avem comunicare publică decentă pe seama anchetei, există sau nu o anchetă, dacă nu, ce mai așteaptă Procurorul General, vrea cineva să mușamalizeze cazul, să fie rapid "îngropat", să nu deranjeze Guvernul Ponta?", a mai precizat Cătălin Predoiu.