Editura Evenimentul si Capital

PREDICATOR MUSULMAN, AGRESIV cu un poliţist! Clericul RĂCNEȘTE ISTERIC la ofițer în plină stradă: "Pleacă! Du-te să cauţi nişte violatori!". Totul a fost filmat. POLIŢIA l-a arestat ZIUA URMĂTOARE | VIDEO

Confruntarea dintre polițist și clericul musulman
Autor: | | 14 Comentarii | 7282 Vizualizari

Un predicator islamist a fost filmat în timp ce ţipa furios către un ofiţer de poliţie care cerceta o plângere împotriva sa, scrie Daily Mail. Atitudinea clericului este sfidătoare la adresa autorităţilor britanice, acuzându-l pe polițist că este rasist.

UPDATE Predicatorul, un bărbat fără loc de muncă a fost acuzat de abuz, iar a doua zi după incident a fost arestat și pentru alte două infracțiuni de ordin public.

O scenă bizară pe străzile oraşului Birmingham indică faptul că toleranţa exagerată riscă să destabilizeze societatea. O înregistrare video surprinde momentul în care un predicator islamist ţipă în faţa unui poliţist, afişând o atitudine sfidătoare, ba chiar ameninţătoare faţă de reprezentantul legii. În material se mai poate observa că bărbatul poartă o ţinută tradiţională şi este însoţit de încă două persoane.

Din ce se poate înţelege din video, poliţistul a răspuns unei plângeri făcute împotriva clericului, motivul fiind necunoscut. Conform ultimelor informații, imamul agresase verbal o femeie, acuzând-o că poartă blugi prea strâmți.

La confruntarea polițistului, acuzatul a devenit extrem de agitat, ba chiar, violent. 

„Aici e martorul meu, strigă acesta spre poliţist, arătând către femeia care îl însoţea. Dacă vrei să mă arestezi, arestează-mă, adaugă acesta. Crezi că mă intimidezi? Libertate de exprimare! Nu o să vă mai suportăm comportamentul rasist! Nu suntem terorişti şi nu suntem sinucigaşi. Este o ţară liberă şi noi putem să ne exprimăm liber în public", citează Daily Mail

Clericul afirmă că femeia care a depus plângere împotriva sa, l-ar fi ameninţat. Poliţistul l-a rugat să păstreze o atitudine decentă şi să nu mai ţipe, dar bărbatul a început să ţipe şi mai tare. În momentul în care ofiţerul se îndepărtează puţin de predicator, acesta strigă după el: „Pleacă! Du-te să cauţi nişte violatori!”

Poliţistul face, din nou, apel către decenţă şi îl roagă pe bărbatul agitat să-l asculte, dar nu reuşeşte să-l calmeze.  Punctul culminant al filmării este atins în momentul în care predicatorul strigă "Allahu Akbar'' în faţa reprezentantului legii. 

La fața locului s-au adunat din ce în ce mai mulţi curioşi, iar poliţistul le explică faptul că bărbatul are dreptul să se manifeste astfel pe stradă, dar dacă va comite o infracțiune de ordin public, va fi arestat.

Mulţimea, însă, este de partea clericului, iar în momentul în care ofiţerul se retrage, publicul începe să strige în batjocură: „Rasistule!”.

Un alt incident în care este implicată poliția a atras atenția presei, după ce, o înregistrare video a fost publicată, în care, ofițerii trântesc la pământ un adolescent și îi pun cătușele. 

Tânărul din Manchester lucra la firma Deliveroo, iar polițiștii l-au acuzat că a trecut cu scuterul prea aproape de caii lor, agitându-i. Procurorii au afirmat că băiatul a fost agresiv verbal și fizic cu agenții de poliție, însă nu există dovezi în acest sens. 

Inregistrarea video îl surprinde pe băiat, țipând de durere, în timp ce 3 polițiști l-au imobilizat la pământ, punându-i cătușele.

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Divertisment

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate