Cum a încercat să supravieţuiască Nea Vasile, bătrânul care a rătăcit prin Londra: Prima noapte mi-am luat un fel de bâtă

Cum a încercat să supravieţuiască Nea Vasile, bătrânul care a rătăcit prin Londra: Prima noapte mi-am luat un fel de bâtă

Vasile Belea, bătrânul din Maramureş care s-a pierdut trei zile prin capitala Angliei, a ajuns acasă.

Bărbatul spune că nu s-a speriat în timpul aventurilor sale şi că îşi doreşte să revină la Londra, dar doar după ce va învăţa câteva vorbe în limba engleză.

Nea Vasile era în vizită la copii lui, iar pe 14 ianuarie s-a pierdut de fiul său la metrou.

"N-am avut hartă, n-am avut adresa. Prima noapte mi-am luat un fel de bâtă şi după aceea am pus-o într-un tomberon, că o doamna s-a uitat urât la mine şi am aruncat-o", a povestit Vasile Belea, citat de stirileprotv.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Moţăiam câte un pic, zece minute, şi mergeam iară câte 3 kilometri, apoi iar stăteam. Seara am intrat la o agenţie de pariuri şi stateam câte o oră, că ploua. Ziua mai circulam", a mai spus Nea Vasile, care a încercat să îi alerteze pe poliţişti despre situaţia sa, însă nu s-a făcut înţeles.

Cazul său a făcut înconjurul presei britanice. Bătrânul a avut la el doar 20 de lier, din care şi-a luat un sandvici şi o sticlă de lapte. În a treia zi a primit ceva de mâncare de la angajaţii unui restaurant indian.

"A aparut un domn cu un ziar. 'Gazet' am tot zis eu, bătranul a vrut să-mi dea bastonul, am zis 'nu'. Am luat ziarul şi am vazut în a 5-a, a 6-a pagină poza mea şi m-am sculat în picioare şi am zis: 'Doamne-ajută, sunt salvat!'", a explicat Nea Vasile.

El a fost găsit la 60 de kilometri depărtare de locuinţa fiului său. "Cu ruga la Dumnezeu orice poţi face şi eu zic că a fost voia lui, că aşa nu s-a atins nimeni de mine", a mai spus Nea Vasile, care, colac peste pupăză, a pierdut zborul spre casă, după o încurcătură la aeroport, şi a trebuit să mai stea patru zile la Londra.

Peste două săptamani, Vasile Belea vrea să plece din nou în Anglia, pentru că se cam plictiseşte singur în casa sa.

  • AVENTURILE lui Nea VASILE la Londra continuă. Ce i s-a mai ÎNTÂMPLAT maramureşeanului pierdut la englezi şi găsit după 3 zile / VIDEO
  • Bătrânul din Maramureş care s-a pierdut în Londra A FOST GĂSIT după trei zile. Cum a supravieţuit nea Vasile cu mai puţin de 100 de lei
  • ROMÂN de 63 de ani, DAT DISPĂRUT în Londra după ce s-a pierdut de fiul său la metrou
  • Un bătrân din România a dispărut de două zile la Londra. Cazul a ajuns în presa britanică