Editura Evenimentul si Capital

Povestea fericită a primilor septupleți, care au ajuns la majorat

Familia numeroasă: pe rândul de sus (de la stânga la dreapta): Brandon, Alexis, Joel și Nathan, iar în față: Kenny Sr, Kenny Jr, Kelsey, Natalie și mama lor, Bobbie
Autor: | | 0 Comentarii | 488 Vizualizari

În 1997, viața familiei McCaughey s-a schimbat în mod incredibil. Bobbie McCaughey a născut patru băieți și trei fete, iar vestea miracolului s-a răspândit în toată lumea, pentru că erau primii septupleți care au supraviețuit

Kenny, Kelsey, Natalie, Brandon, Alexis, Nathan și Joel au fost supranumiți „Cei șapte din Rai” (S even from Haven). Creșterea celor șapte copii, alături de prima născută, Mikayla, a fost o mare realizare pentru fericitul cuplu. Oricine are copii poate să înțeleagă de ce. În ciuda tuturor dificultăților, micuții au fost înconjurați cu dragoste și grijă.

Anul acesta, celebra familie a sărbătorit aniversarea a 18 ani de viață a septupleților! Cele „șapte minuni”, cum erau văzuți la vremea respectivă copilașii, s-au transformat în tineri pregătiți să ia viața în piept!O mare răspundere

În 1997, Bobbie și Kenny își doreau un al doilea copil și, pentru că nu reușeau, au apelat la Centrul de Fertilizare in Vitro. Când au aflat că mămica era însărcinată cu șapte bebeluși, în urma tratamentului, cuplul a refuzat reducția selectivă, pentru a scădea numărul fetușilor. Doctorii au încercat să-i convingă, dar părinții, profund religioși, au refuzat „să-și omoare pruncii” și au rămas consecvenți deciziei luate.Copiii au fost foarte mici la naștere (între 1,13 kg și 1,5 kg). Doctorii au făcut tot posibilul pentru a-i salva și micuții au supraviețuit, au crescut și sunt sănătoși. Alexis și Nathan s-au născut cu o formă de paralizie cerebrală, dar au fost operați și acum se simt bine, sunt sănătoși și merg la școală.

Sprijinul comunității

Oamenii au înțeles situația deosebită a familiei, așa că rudele, prietenii, dar și străinii, împreună cu diverse fundații, au ajutat de-a lungul timpului.

Familia a primit o casă mare, iar copiii aveau mese gratuite la școală și unii au mers în tabere. Tatăl a muncit din greu, pentru a-și susține familia, și i-a învățat pe cei mici că este important să obțină singuri ce-și doresc, nu să aștepte totul de la alții.


FOTO: „Când vor pleca toți, va fi cu adevărat dureros. Casa, în care n-a fost niciodată liniște, va fi goală dintr-o dată”, spune mama (în centrul fotografi ei)Brandon vrea să se înroleze în armată, după ce termină liceul, Alexis vrea să fie educatoare, Natalie visează să fie învățătoare, Kenny Jr speră să aibă o carieră în construcții, Nathan și Joel vor deveni programatori, iar Kelsey cântă în corul din Iowa și își dorește un viitor artistic.

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Divertisment

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate