Editura Evenimentul si Capital

Poveste TRAGICĂ. Trei lei care au fost crescuţi ca animale de companie într-un apartament minuscul din URSS au... | GALERIE FOTO

Primul leu crescut în apartamentul familiei
Autor: | | 9 Comentarii | 13450 Vizualizari


Vezi galeria foto:

În 1970, o familie din Uniunea Sovietică a crescut trei lei în modestul lor apartament. S-a întâmplat în Baku, oraş care în prezent se află în Azerbaidjan. Întâmplare sau nu, capul familiei se numea chiar Leo (Leul în limba rusă).

Bărbatul, arhitect de meseria a luat acasă un pui de leu de la grădina zoologică. Puiul fusese respins de leoaică şi ar fi murit dacă nu îl salva cineva.


SECRETUL terifiant. Povestea sfâşietoare a unei femei al cărei fiu s-a sinucis din depresie | GALERIE FOTOI-au dat micuţului numele Regele, căci oricât de mic era totuşi regele animalelor şi avea temperament nobil. Timpul a trecut iar gingaşa felină a crescut în micuţa locuinţă alături de cei doi copii ai familiei. Mânca cu ei la masă, dormea cu ei în pat, se juca în sufragerie cu familia şi se comporta la fel ca o pisică domestică, relatează English Russia.

Pentru că ajunsese să crească atât de mult au vrut, la un moment dat, să îl ducă înapoi la Gradina Zoologică, dar pur şi simplu nu l-au mai putut lăsa acolo. Pe lângă răgetele sfâşietoare, animalul a fugit şi a sărit înapoi în maşina lor. Aşa că n-au mai avut ce face decât să se întoarcă cu el acasă.


CIUDAT de minunat. Cum trăiesc oamenii la Cercul Polar | GALERIE FOTOChiar dacă vecinii nu au fost foarte fericiţi să aibă ca vecin de bloc un leu veritabil, s-au obişnuit cu ideea. Animalul era scos la plimbare în lesă, iar balconul a fost închis cu plasă din oţel inoxidabil ca să nu scape atunci când membrii familiei erau plecaţi.

Vestea despre blândeţea Regelui s-a dus repede, aşa au urmat mai mai multe solicitări pentru ca acesta să apară în clipuri şi filme. Familia a început să călătorească mult, iar întreţinerea acestuia n-a mai fost chiar o problemă pentru că obţineau un venit rezonabil din filmări.
Povestea părea una cu final fericit atât pentru Rege, cât pentru familia care l-a adoptat. Asta până într-o zi când leul a atacat un tânăr, la una din filmări. S-a întâmplat Sankt Petersburg, când Regele participa la o şedinţă foto. Leul a fost "cazat" într-o şcoală, iar locuitorii din zonă au fost anunţaţi că este recomandabil să stea la distanţă. Din păcate, un tânăr cu priena lui n-au ţinut cont de avertisment şi au mers să îl vadă. L-au văzut la una din ferestre şi tânărul a început să îl maimuţărească. Mai mult, după ce l-au zgândărit au rămas în zonă şi au continuat şicanele. Animalul participase deja la foarte multe filmări, fiind o vedetă cunoscută, aşa că ştia cum să deschidă un geam.

Chiar dacă studentul a fugit îngrozit, leul l-a prins repede. Strigătele de ajutor ale fetei au alarmat poliţia, iar oamenii legii au tras mai multe focuri. Tânărul a scăpat, dar leul nu.

Siamezele de zece luni din Texas au fost separate cu succes Siamezele de zece luni din Texas au fost separate cu succes Siamezele de zece luni din Texas au fost separate cu succes Siamezele de zece luni din Texas au fost separate cu succes Siamezele de zece luni din Texas au fost separate cu succesA urmat o perioadă tristă pentru întreaga familie, mai ales pentru copii. Leo şi Nina au decis să aducă acasă un alt leu african. De data aceasta nu a fost unul pe care să îl salveze, ci unul pe care l-au cumpărat. L-au botezat Regele II, dar temperamentul lui era mult mai agresiv decât al predecesorului său. La scurt timp, în apartamentul familiei şi-a găsit adăpost şi un mic leu de multe căruia i-au spus Sami.

Şi Regele II a jucat în filme, dar au existat câteva incidente pe platourile de filmare. A muşcat de picior un regizor care l-a forţat să sară în apa rece, iar pe un cameraman insistent l-a lăsat fără deget.


DE GROAZĂ. Au ucis mai multe persoane fără adăpost pentru a "CURĂŢA" oraşul | GALERIE FOTO

Homeless în Moscova Homeless în Moscova Homeless în Moscova Homeless în Moscova Homeless în MoscovaCu toate acestea în familie leul torcea ca o pisică, iar pe tată îl urma mai ceva ca un fidel câine de companie

În 1978, Leo a murit în urma unui stop cardiac, iar Nina a fost nevoită să aibă grijă atât de cei doi copii ai săi, cât şi de cei doi lei. A vrut să trimită animalele la o grădina zoologică din Berlin, dar deşi a fost cât pe ce, îl cele din urmă înţelegerea a picat.

După doi ani de la moartea soţului, când se întorcea de la serviciu a observat că apartament mirosea ciudat a fum, iar leul răgea fioros. A aflat rapid că unul din vecini, fiind beat, a aruncat cu cărbuni încinşi în animale.


La 24 de ani, a câştigat MILIOANE de euro dând sfaturi de frumuseţe pe YouTube | GALERIE FOTO şi VIDEO

Zoe Sugg, Zoella pe YouTube Zoe Sugg, Zoella pe YouTube Zoe Sugg, Zoella pe YouTube Zoe Sugg, Zoella pe YouTube Zoe Sugg, Zoella pe YouTubeCând s-a întors acasă fiul său de 14 ani, neştiind ce s-a întmâplat, s-a tolănit peste leu, chiar în timp ce acesta primise o felie de carne. Probabil că animalul era rănit, aşa că a sărit la Nina, iar în cădere aceasta a leşinat. Băiatul a încercat să oprească animalul, dar larma creată a alertat vecinii.

Când femeia şi-a revenit, a constatat că animalele erau moarte. Văzând scena îngrozitoare, vecinii au intrat pe fereastră şi au ucis leii.


MOMENTUL incredibil când un poliţist SALVEAZĂ o femeie cu câteva secunde înainte ca maşina în care era prinsă să ajungă pe fundul mării | GALERIE FOTO şi VIDEO

O femeie a fost salvată de doi poliţişti din Auckland O femeie a fost salvată de doi poliţişti din Auckland O femeie a fost salvată de doi poliţişti din Auckland O femeie a fost salvată de doi poliţişti din Auckland O femeie a fost salvată de doi poliţişti din Auckland


Alte articole din categoria: Divertisment

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate