Ponta: Sentimentul meu este că Antonescu vrea să candideze la președinție fără a se asocia cu responsabilitatea guvernării

Ponta: Sentimentul meu este că Antonescu vrea să candideze la președinție fără a se asocia cu responsabilitatea guvernării

Prezent la Chișinău, premierul Victor Ponta a afirmat că are încredere în continuarea USL, dar nu a ezitat să-l atace pe Crin Antonescu despre care a spus că vrea să candideze la președinție fără a se asocia cu responsabilitatea guvernării.

Premierul a mai amintit că Emil Constantinescu și Ion Iliescu au candidat din opoziție, adăugând că nu a avut nicio discuție cu Viorel Hrebenciuc și UDMR, așa cum s-a vehiculat în presă. Premierul a mai afirmat că primarul Sibiului, Klaus Iohannis, este binevenit în Guvern. "Eu cred în continuare în USL, că cea mai bună variantă este să guvernăm împreună, că Iohannis este bine-venit în Guvern, fie pe funcţia de ministru de Interne, fie pe cea de la Finanţe. Dacă există un alt calcul, eu nu fac parte din el", a spus Ponta. Victor Ponta a mai afirmat că nu a fost informat despre discuţiile dintre liderul liberal Crin Antonescu şi preşedintele Traian Băsescu despre care liderul PNL a vorbit joi seară la un post de televiziune.

"Nu, nu am fost informat despre faptul că domnul preşedinte Crin Antonescu a discutat cu domnul preşedinte Băsescu înainte de vizita la Chişinău, dar cred că e un lucru bun faptul că ne consultăm... Sigur putea să se consulte cu Guvernul şi era şi mai bine. Fiecare se consultă cu cine crede de cuviinţă", a afirmat premierul.

Ne puteți urmări și pe Google News