Victor Ponta s-a PREGĂTIT MILITĂREȘTE pentru un 2014 războinic. Revelion si CONCEDIU în complexul turistic cu temă militară al CONTROVERSAȚILOR frați Cristescu | VIDEO

Victor Ponta s-a PREGĂTIT MILITĂREȘTE pentru un 2014 războinic. Revelion si CONCEDIU în complexul turistic cu temă militară al CONTROVERSAȚILOR frați Cristescu | VIDEO

”Să ne iubim pe tunuri!, spunea poetul... Ia-ți iubita, ia și câțiva prieteni și hai la Arsenal Park pentru a petrece câteva zile de relaxare exotică. La Arsenal Park Orăștie, ai la dispoziție zeci de posibilități de distracție și relaxare de-a lungul a aproape 90 de hectare” – așa se prezintă pe pagina de internet singurul complex turistic cu tematică militară din România și din această parte a Europei, iar premierul Victor Ponta nu a stat mult pe gânduri, și a făcut conform îndemnului.

EDITORIAL EVZ: Victor Ponta, un bufon la curtea Regelui Victor Ponta îşi petrece noaptea dintre ani şi mini-vacanţa de Revelion la Arsenal Park Orăştie, complexul hotelier cu tematică militară al controversaților fraţi Cristescu. Întreg complexul de trei stele cu o capacitate de cazare de 230 de locuri a fost rezervat în totalitate între Crăciun și începutul noului an pentru premier, familia și suita sa.   Oficial, complexul turistic deținut de frații Marius și Emil Cristescu împreună cu viceprimarul Timișoarei din partea PSD (Traian Stoia) este închis, fiind rezervat. ”În perioada 27 decembrie 2013 – 6 ianuarie 2014 parcul este închis publicului, fiind rezervat pentru vacanța de sfârșit de an. Se organizează și o petrecere de Revelion, privată”, a declarat pentru EVZ Romina Faur, ofițerul de comunicare al Arsenal Park. Pe site-ul Arsenal Park a fost postat încă de săptămâna trecută un anunţ prin care eventualii clienţi sunt anunţaţi că în perioada 26 decembrie 2013 – 6 ianuarie 2014, complexul turistic este rezervat „în mod exclusiv de un grup, pentru petrecerea de Revelion şi activităţi de teambuilding. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă rugăm să ne trimiteţi solicitări din timp pentru Revelion 2015”.

  • Citiţi mai mult: După ce nu l-a găsit pe Regele Mihai acasă, Victor Ponta a vizitat Cetatea Regelui Dacilor

Apartamentele din Tab   Primul ministru a ratat ocazia de a dormi într-un TAB, pentru că apartamentele cu TAB-uri în dotare sunt, de regulă închise iarna, din cauza frigului. Oricum, are rezervată una dintre cele trei vile „ale generalului”, cele mai luxoase spaţii de cazare ale complexului. <iframe src="//www.youtube.com/embed/chXhFOOWNqc" frameborder="0" height="349" width="620"></iframe> Printre activităţile de team-building se pare că la mare modă au fost plimbările cu ATV-uri prin Munţii Orăştiei, iar, conform unor surse neoficiale, unul dintre membrii grupului care-l însoţeşte pe Victor Ponta a suferit un accident destul de serios, cu un astfel de vehicul, aproape de Grădiştea de Munte.

Petrecerea de Revelion are ca principale puncte de reper un bogat bufet suedez, un foc de tabără şi jocuri de artificii spectaculoase.

Ne puteți urmări și pe Google News

Soţia lui Victor Ponta, Daciana, împreună cu Nicolae Bănicioiu şi Sebastian Ghiţă, însoţiţi de încă 21 de persoane, prieteni şi membri ai familiilor, au făcut ieri o vizită la Castelul Corvinilor din Hunedoara.   Afacerile se fac în familie   Fraţii Marius şi Emil Cristescu au un istoric de business cel puțin interesant. Au început  afacerile în anii ‘90 cu un chioşc într-un complex studenţesc, iar acum sunt printre cei mai bogaţi români. Ei au ajuns la afaceri de a căror cifră trecea în 2007 de 130.000 de euro. <iframe src="//www.youtube.com/embed/fyI2SrwEem8?list=PL3E1E3F683B50E187" frameborder="0" height="349" width="620"></iframe>

Bega Grup cuprinde 16 societăți comerciale din domenii diferite, de la industria minieră, construcții de mașini, la imobiliare, presă și turism. Au cochetat și cu politica, candidând ca independenți la funcții de consilieri locali, fără nicio miză, pentru ca ulterior să sprijine diverse campanii electorale ”echidistant”, astfel încât oricine câștiga să țină cont de faptul că a avut campania susținută și de cei doi oameni de afaceri. De numele lor se leagă privatizarea celor mai importante fabrici din orașul de pe Bega. Au fost și probleme, care însă au fost depășite, fără să stea în calea succesului  celor doi.   În 2002 cei doi frați erau cercetați penal pentru de abuz în serviciu, deturnare de fonduri, fals intelectual și folosirea cu rea-credință a bunurilor societății Extraceram SA. La originea cercetării penale a stat un raport întocmit de Corpul de Control al primului-ministru (condus la vremea respectiva de Ovidiu Grecea). Cercetarea penală a început după ce șase terenuri ar fi fost subevaluate și introduse în capitalul social de la Extraceram, fără ca acțiunile rezultate din majorarea capitalului social să revină, conform legii, APAPS.

Totodată, frații au fost acuzați că au făcut fără drept o majorare de capital la societatea prin care funcționa hotelul Timișoara, cu scopul de a deveni acționari majoritari. Acesta e singurul hotel de cinci stele din oraș, la ora actuală. În aceeași perioadă, Emil Cristescu s-a aflat în delegația de oameni de afaceri care l-au însoțit pe Ion Iliescu (pe atunci președinte în exercițiu) la Johannesburg, la Summitul Pământului.   În vara acestui an frații Cristescu, proprietarii grupului Bega, au anunțat scoaterea la vânzare a mai multor terenuri care totalizeaza peste 20 de hectare și construcțiile aferente, în Timișoara, prețul minim agreat fiind de 17,5 milioane de euro, conform publicației Bursa. Terenurile, în suprafață de aproape 206.000 de metri pătrați, sunt deținute prin intermediul firmelor Bega Turism (SCDE) și Bega Minerale Industriale (BMIA). Concret, e vorba de terenurile de la ieșirea din Timișoara spre Belgrad, unde frații plănuiau să construiască un proiect comercial de mari dimensiuni.   În paralel, frații Cristescu au început tot anul acesta să  investească aproximativ 20 de milioane de euro în construcția unui complex de patru clădiri de birouri la Timișoara, prima dintre ele, cu o suprafață de 5.000 de metri pătrați, fiind inauguratăîn vară. În final, proiectul Optica Business Park, va avea o suprafață de 21.000 de metri pătrați și va fi gata în 2015.   Hunedoara, feudă PSD   Un alt pesedist care-şi petrece Revelionul în judeţul Hunedoara este Alexandru Mazăre, fratele primarului Constanţei. Acesta participă la o petrecere dată în staţiunea Geoagiu – Băi. Şi el s-a arătat interesat de Castelul Corvinilor iar, pentru a se asigura că poate vedea monumentul a dat câteva telefoane liderilor locali ai PSD, aflând că, oricum, monumentul amintit le era deschis tuturor turiştilor şi în ultima zi a lui 2013.