Editura Evenimentul si Capital

Pomohaci, MONSTRUL NEŞTIUT. PERVERSIUNILE de neimaginat AU FOST DEZVĂLUITE. Se întâmpla în 2002, ÎN FIECARE SEARĂ. Mărturia unui BĂIEŢEL ABUZAT

Autor: | | 35 Comentarii | 41040 Vizualizari

Un tânăr de 28 de ani, care în prezent locuiește în Franța, unde are o familie cu trei copii, a decis să rupă tăcerea și să povestească cum a fost violat barbar de preotul Cristian Pomohaci.

Gigi Becali, la PICIOARELE lui Pomohaci. CUVINTE de Breaking News

Scenele de groază ar fi avut loc acum 15 ani, în casa parohială de la Moșuni, unde lucrau mai mulți copii săraci la ferma de animale a preotului. Pe atunci, Cristian Bota (FOTO) avea 13 ani. Provenea dintr-o familie săracă, cu nouă copii, așa că o soră mai mare a decis să îl ducă la Moșuni, unde să lucreze pe moșia preotului Pomohaci, scrie Ziardecluj.ro.

INCENDIAR! ADEVĂRATUL MOTIV pentru care s-a căsătorit soția lui Pomohaci cu el

TImp de doi ani, Cristian ar fi fost chemat de mai multe ori în camera preotului unde a fost supus unor perversiuni sexuale și violuri. Totul se derula după regula folosită de sultanii otomani în harmem. În fiecare seară era chema în camera preotului un alt tânăr. Bărbatul mai spune că a decis să rupă tăcerea din cauza mustrărilor pe care le are și mai ales, că a văzut că și alte victime au decis să vorbească.

ASTA este cea mai GRAVĂ FAPTĂ A LUI POMOHACI. Patriarhul și-a făcut cruce CÂND A AUZIT

În continuare, EvZ vă prezintă cele mai relevante pasaje din interviul acorda de Cristian Bota.

Liviu Alexa (proprietar Ziardecluj.ro): Descrieți-mi cum era, descrieți-mi cum era camera în care dormeați! Ce fel de cameră era?

ȘOC pentru Pomohaci! Veștile rele se țin lanț de el. După ce a fost scos din preoție, A PRIMIT ALTĂ LOVITURĂ

Cristian Bota: Era o casă veche, era o bucătărie unde mâncam în fiecare seară toți, treceam în bucătărie printr-o cameră și încă o cameră. Erau una după alta: bucătărie, treceam o poartă, era o cameră,  încă o poartă - altă cameră. Dormeam în camera din mijloc. În ziua de astăzi am auzit că s-a schimbat, au renovat toată casa aia. Au făcut deja înainte de casa asta, au făcut una nouă în spate, în curte. În față, în fața grajdului, undeva era camera dânsului. 

Pomohaci, ÎN LACRIMI după O NOUĂ ÎNREGISTRARE. Urmează plecarea din România? VIDEO EXPLOZIV

Liviu Alexa: Și, dumneavoastră, încetul cu încetul, ați observat că erau niște copii care intrau la părintele Pomohaci în cameră, în dormitor, și ieșeau dimineața! Mi-ați spus!

Cristian Bota: În fiecare seară!

Pomohaci și SUPREMUL SECRET ASCUNS de ochii tuturor. EVZ i-a străpuns LINIA DE APĂRARE și a aflat DETALIILE EXPLOZIVE

Liviu Alexa: Copiii intrau acolo, da? Un copil, pe rând? Sau, câte doi deodată, sau cum?

Cristian Bota: Nu, nu! Pe rând! Se făcea, în mare, eram la masă, mâncam sau ceva de genul, când mergea toată lumea la somn, el pleca singur, apoi, câteodată, mătușa care a murit trecea și ea seara pe la dânsul să discute sau, ce știu eu, una, alta, și, când se întorcea înapoi, zicea: «Cristi, sau Marius, părintele te-a chemat în cameră la el!» Nu zicea special: «Hai la mine!» Sau, dacă nu era așa, zicea, între timp, când pleca, zicea în șoaptă sau așa încet: «Deseară vii să mă vezi un pic!»

Fostul preot Cristian Pomohaci a dat lovitura în afaceri. Cât câștigă pentru 30 de minute...

Liviu Alexa: Și copiii aceia ieșeau dimineața din dormitor, da? De la părintele Pomohaci!

Cristian Bota: Da, exact!

Liviu Alexa: Dumneavoastră v-ați întrebat sau ați aflat înainte de asta ce făceau copiii acolo, v-ați dat seama?

BOMBĂ ÎN CAZUL POMOHACI! Mai-marii BOR SUNT ÎN ALERTĂ după mutarea preotului controversat. Breaking news!

Cristian Bota: Mi-am dat seama pentru că, într-o zi, când era foarte cald, mi-am dat seama în sensul în care eram într-un pantalon scurt și aveam chiloți pe mine și părintele mi-a zis: «Ar trebui să ți-i pui fără chiloți ca micuțul să iasă un pic la aer!» A doua zi mi-i pun fără chiloți și ceilalți băieți aveau toți numai șortul, fără chiloți, și, dintr-o dată, îmi zice, înainte să urcăm în Aro, că avea un Aro acolo care avea o remorcă, că nu aveam toți locuri de urcat înăuntru și făceam munci pe câmp, una, alta, și, dintr-o dată, îmi zice: «Mi-l arăți un pic pe Cristi, micuțul? Arată-mi-l un pic!»

Scandalul Pomohaci, RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! Câte intervenții a suferit interceptarea în care apare preotul

Pagina 1 din 2



Stirile zilei

Alte articole din categoria: Fapt divers

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate