PNŢCD îl invită pe Bodu să candideze pe lista sa la euroalegeri. VEZI ce spune eurodeputatul

PNŢCD îl invită pe Bodu să candideze pe lista sa la euroalegeri. VEZI ce spune eurodeputatul

PNŢCD l-a invitat pe Sebastian Bodu să se înscrie în partid şi să candideze la alegerile europarlamentare pe lista partidului.

"Fost membru al Tineretului Universitar Naţional-Ţărănist, în anii 90,  Sebastian Bodu este unul dintre oamenii care au iniţiat, în anul 2005, lupta anticorupţie şi lupta pentru întărirea statului de drept în faţa agresiunii permanente a structurilor de tip mafiot. Ca preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Sebastian Bodu a declarat război evaziunii fiscale şi mafiei din fotbalul românesc, ultima acţiune încununată de succes în urmă cu o săptămână, prin condamnările din Dosarul Transferurilor", se arată într-un comunicat transmis de PNȚCD. Principialitatea, consecvenţa şi competenţa probate de Bodu în activitatea publică, precum şi afinitatea doctrinară a acestuia cu PNŢCD, i-a determinat pe țărăniști să vină alături de ei.

"Invitaţia adresată public şi oficial d-lui Bodu este parte a procesului de renaştere a PNŢCD prin aducerea alături de partid a tururor celor din generaţia tânără a anilor 90, care cred în proiectul de ţară al lui Corneliu Coposu, care s-au săturat de politicianismul, de oportunismul şi de incompetenţa ce domină politica românească şi care vor să lupte pentru valorile şi principiile noastre: libertate personală şi economică, prosperitate, morală creştină, domnia legii", se mai arată în comunicatul PNȚCD.  Bodu: Încă nu pot da un răspuns  "Sunt plăcut surprins (de invitaţia PNŢCD - n.r.), am auzit despre dorinţa acestora de a mă invita să candidez", a declarat Sebastian Bodu, citat de mediafax.ro, precizând că momentan se concentrează pentru strângerea a 100.000 de semnături care să îi susţină o candidatură independentă la alegerile pentru Parlamentul European. "Încă nu pot să dau un răspuns, mă voi gândi şi le voi da un răspuns", a mai spus Sebastian Bodu. Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu a anunţat, în urmă cu o săptămână, pe Facebook, că va candida ca independent pentru un nou mandat în Parlamentul European. CITIȚI ȘI:

  •  Sebastian Bodu candidează independent la PE, dar nu pleacă din PDL

Ne puteți urmări și pe Google News