PNȚCD îi recheamă în partid pe tinerii țărăniști ai anilor 90

PNȚCD îi recheamă în partid pe tinerii țărăniști ai anilor 90

PNȚCD a lansat astăzi un apel către tinerii țărăniști ai anilor 90, chemându-i să revină în partid.

Apelul lansat de PNȚCD reamintește celor care au intrat în anii 90 în PNȚCD că s-au implicat în politică "pentru a lupta cu cei care împiedicau visul nostru să devină realitate: sistemul lui Ion Iliescu şi al structurilor provenite din partidul comunist şi din fosta securitate, cei care au confiscat Revoluţia din decembrie 1989 şi au acaparat România".

"Am fost împreună, în PNŢCD, sute de mii de tineri care refuzau să fie o generaţie de sacrificiu. Sute de mii de tineri care preţuiau valoarea, adevărul şi decenţa", continuă apelul. "Luaţi împreună, noi, tinerii ţărănişti ai anilor 90, suntem o parte importantă a segmentului romanilor care împing ţara înainte. Noi producem cel mai mult, dăm cel mai mult societăţii, dar primim cel mai puţin de la statul luat prizonier de o clasă politica incompetenţă şi coruptă".

PNȚCD consideră că astăzi, la fel ca în anii 90, "România este în pericol". "Urmaşii lui Ion Iliescu au ţara la picioare. Guvernarea USL ne asasinează economic jupuindu-ne cu taxe şi impozite uriaşe pe care le transformă în pomeni electorale. Guvernarea USL încearcă să facă din România un paradis al tâlharilor politici, lăsaţi să fure în linişte de o justiţie de mucava. Astăzi, copiii lui Ion Iliescu pun în pericol viitorul copiilor noştri!". Ca urmare, actualii lideri ai PNȚCD fac un apel la îngroparea divergențelor din trecut. "Este momentul să lăsăm deoparte ceea ce ne dezbină şi să redescoperim ceea ce ne-a unit în anii 90: idealul nostru şi al Seniorului, România noastră. Este momentul să sprijinim din nou PNŢCD pentru a recupera şi apăra România noastră. Veniţi înapoi, acasă, fraţilor! Pentru că, împreună, să-i împiedicăm pe moştenitorii lui Ion Iliescu să le fure viitorul copiilor noştri", se încheie apelul.

Ne puteți urmări și pe Google News