Ședință la PMP. Tomac: Măsura creșterii accizei la benzină este abuzivă, vom adopta o rezoluție

Ședință la PMP. Tomac: Măsura creșterii accizei la benzină este abuzivă, vom adopta o rezoluție

Adoptarea unei rezoluţii privind campania Partidului Mişcarea Populară (PMP) împotriva creşterii accizei la combustibil, strategia partidului pentru alegerile europarlamentare şi măsuri organizatorice referitoare la activitatea filialelor constituie principalele subiecte incluse pe ordinea de zi a şedinţei de luni a Colegiului Naţional al PMP.

"Analizăm măsuri organizatorice care se impun pentru că ne pregătim de competiţia electorală pe care o avem în această primăvară. Colegiul este un bun prilej pentru a trece în revistă situaţia fiecărei organizaţii în parte. Vom începe o amplă campanie de combatere a măsurilor abuzive pe care USL le-a luat împotriva românilor în ultima perioadă . (...) Mă bucur că suntem tot mai mulţi pentru a duce mai departe mesajul politic pe care ni l-am asumat", a declarat preşedintele PMP, Eugen Tomac.

Preşedintele PMP consideră că măsura creşterii accizei la combustibil este "una abuzivă".

"Să ieşim hotărât în a-i invita pe români să susţină o amplă campanie pe care PMP o va lansa în perioada următoare. Va fi o campanie împotriva creşterii cu 7 eurocenţi a accizei la combustibil. Avem obligaţia de a merge şi a le spune românilor că această măsură este abuzivă. Trebuie să folosim toate mijloacele democratice pentru a-i mobiliza pe români să spună 'nu' creşterii accizei la combustibil. (...) Vom adopta o rezoluţie pe această chestiune", a adăugat Tomac.

Ne puteți urmări și pe Google News