Editura Evenimentul si Capital

Piaţa Covasna, cea de-a patra piaţă complet modernizată şi reabilitată, redată cetăţenilor Sectorului 4

14-05/piata-covasna-465x390
Autor: | | 1 Comentarii | 522 Vizualizari

Finalizată în timp record şi redată cetăţenilor – rezidenţi ai zonei, această piaţă agroalimentară este destinată producătorilor, având amenajate în acest sens 2 zone: una de tarabe, destinată comercializării de fructe şi legume, şi o alta, cu spaţii care vor găzdui producători autohtoni de carne şi produse din carne, peşte, lactate şi brânzeturi.

Totodată, o altă suprafaţă a pieţei a fost închiriată unui supermarket, fapt care, pe lângă crearea de locuri de muncă la nivelul Sectorului, aduce venituri suplimentare bugetului Direcţiei de Administrare a Pieţelor, care vor fi folosite pentru realizarea altor investiţii.

De asemenea, prin această colaborare, creşte gradul de ocupare al construcţiei, oferind, totodată, posibilitatea locuitorilor zonei, de a se aproviziona şi cu alte tipuri de produse de calitate, la preţuri convenabile, care le sunt necesare, dar nu se comercializează în piaţa agroalimentară.

În perioada imediat următoare, un alt spaţiu din Piaţa Covasna urmează să fie inaugurat, aici urmând să fie amenajat un Centru Multifuncțional Social, un Club al Seniorilor Sector 4.

“Oferim cetăţenilor posibilitatea de a-şi face cumpărăturile fără efort, aproape de casă, în condiţii civilizate, dintr-o piaţă modernă şi aprovizionată cu de toate. Foarte mulţi dintre cetăţenii - rezidenţi s-au arătat extrem de mulţumiţi pentru că am inclus şi această a patra piaţă pe care o administrează Consiliul Local Sector 4 în amplul program de reabilitare, demarat de noi încă din anul 2009, pentru că, în acest mod, zona a fost complet revitalizată. După Sudului, Apărătorii Patriei şi Progresul, am reuşit să finalizăm lucrările şi la Piaţa Covasna. Iar, pentru că în zonă locuiesc mai multe persoane vârstnice, care mi-au solicitat amenajarea unui club specific, în care să poată socializa şi desfăşura diverse activităţi recreative, am decis înfiinţarea Centrului Social Multifucţional. În cadrul acestuia, pe lângă socializare şi acţiuni întreprinse în sprijinul acestei categorii sociale, vom amenaja şi o bibliotecă de cartier, cu un spaţiu de lectură aferent”.

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Politica

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate