Editura Evenimentul si Capital

Surprize pe Youtube! Pe românește, proiectul care ilustrează realitățile românești!| VIDEO

Autor: | | 0 Comentarii | 1594 Vizualizari

De mai bine de 4 luni, un canal despre realitățile pur românești atrage zeci de mii de utilizatori. Youtbe-ul se pregătește și el de sărbătoare, iar de Ziua Națională a Romaniei sunt programate episoade speciale ,,Pe românește". Săptămânal, doi tineri fac experimente sociale ca să distrugă sau să confirme mituri despre societatea noastră.

Pe Youtube, subiectele abordate sunt diverse: de la IT, la lifestyle sau gaming, fiecare nișă cu publicul ei. Cei care fac sunt mulți: de la adolescenți până la avocați, jurnaliști sau doctori. Printre fețele cunoscute de la TV, cu succes ș pe internet, se numără George Buhnici la PROTV sau Adelina Pestrițu. Creatorii ,,Pe românește", Gabriel Fereșteanu și Alexandru Tudor- The Lin, nu au crezut că o inițativă socială, cu prea puține elemente de divertisment, va atrage publicul, dar cifrele i-au contrazis. În primele luni de la lansare au strâns aproape 30.000 de abonați și sute de mii de vizualizări.

I-am provocat pe români să ne închirieze iubitele

,,Vrem să-i surprindem pe români așa cum sunt ei, fără niciun scenariu. Le-am testat spiritul civic în situații delicate: am furat din magazine să le vedem reacția, ba chiar mai mult le-am oferit bani în schimbul iubitelor. Nu intenționăm să arătăm doar partea negativă a României, vrem să vedem și ce este frumos. De asemenea, ne dorim să avem o evoluție în conținut. Vom posta mai des și vom avea content mai diversificat.", spun cei doi.

Colaborează cu ONG-uri și se pregătesc de sărbătoare

,,Pentru 1 decembrie vom vorbi despre fascinația românilor pentru ocult. Urmează un experiment interesant. Dezvăluim una dintre surprize, vom avea și prima noastră colaborare, cu Andra Goga, un youtber de succes și cea mai nouă colegă a Simonei Gherghe de la Acces Direct. Mai mult, de Crăciun vrem, împreună cu abonații noștri, să le facem sărbătorile mai frumoase celor nevoiași. O colaborare la care ținem destul de tare este cu Asociația Jurnaliștilor Civici, AJC."

  • Iată câteva din experimente

Pagina 1 din 1
Tag-uri: Pe Yo, Pe You, Pe Yout, Pe Youtu, Pe Youtub, Pe Youtube, George Bu, George Buh, George Buhn, George Buhni, George Buhnic, George Buhnici, Adelina Pe, Adelina Pes, Adelina Pest, Adelina Pestr, Adelina Pestri, Adelina Pestriț, Adelina Pestrițu, Gabriel Fe, Gabriel Fer, Gabriel Fere, Gabriel Fereș, Gabriel Fereșt, Gabriel Ferește, Gabriel Fereștea, Gabriel Fereștean, Gabriel Fereșteanu, Alexandru Tu, Alexandru Tud, Alexandru Tudo, Alexandru Tudor, The Lin, The Link, experimente sociale, Andra Go, Andra Gog, Andra Goga, Simonei Gh, Simonei Ghe, Simonei Gher, Simonei Gherg, Simonei Ghergh, Simonei Gherghe, Acces Di, Acces Dir, Acces Dire, Acces Diret, Acces Direc, Acces Direct, Asociația Ju, Asociația Jur, Asociația Jurn, Asociația Jurna, Asociația Jurnai, Asociația Jurnal, Asociația Jurnali, Asociația Jurnaliș, Asociația Jurnalișț, Asociația Jurnalișt, Asociația Jurnaliști, Asociația Jurnaliștil, Asociația Jurnaliștilo, Asociația JurnaliștilorStirile zilei

Alte articole din categoria: Divertisment

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate

X